700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Sahil Bölgeler İçin Yarı Bodur Aşılı Elma Fidanı Pakedi

* 518,73 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
518,73 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

Bahçenizde artık elma fidanları fazlasıyla meyve verecek.Ilıman bölgeler için uyumlu olan hazırladığımız bu yarı bodur aşılı elma fidanı çeşitleri ile 2-3 ay boyunca bahçenizde dalında elma koparma zevkini yaşıyacak sevdiklerinizde paylaşma imkanı bulacaksınız.Tüplü Yarı bodur elma fidanı paketinde haziran ayının 3. haftasında olan anna yeşil elma, temmuz ayının 1. Haftasında olan Vista Bella, Temmuz ayının 3. Haftasında olan summer red ve ağustos ayının ilk haftasında olan galaxy gala elma bulunmaktadır.Tüplü olarak gönderilen ürünleri 12 ay dikebilirsiniz.Deniz seviyesinden 400 metre ve altı için bu çeşitler uygundur.

1 adet yarı bodur Anna elma fidanı

1 adet yarı bodur Vista bella elma fidanı

1 adet yarı bodur Summer Red elma fidanı

1 adet yarı bodur Galaxy Gala elma fidanı


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sahil Bölgeler İçin Yarı Bodur Aşılı Elma Fidanı Pakedi hobi elma yetiştiriciliği paketi, hobi meyve yetiştiriciliği paketi, elma fidanı satışı, elma fidanı çeşitleri, yaz elmaları, elma fidanı satış, sertifikalı yarı bodur elma fidanı, summer red elma, viste bella elma, summer red elma, anna erkenci elma LXBINQR4 Sahil Bölgeler İçin Yarı Bodur Aşılı Elma Fidanı Pakedi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.