700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Naturel Sızma Zeytinyağı 1Lt (pet)

Garanti Süresi
24 Ay
* 64,16 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
64,16 TL

 

Sofralarınızda, mutfağınızda kullanabileceğiniz, en lezzetli zeytinyağı... Akdenizin mis kokulu topraklarının mahsulü zeytinlerden, taze taze üretilir.Serbest yağ asidi en çok %0,8 oranındadır. +5°'nin altında donabilir. Tekrar çözülmesi kalitesini etkilemez. Gün ışığı ve ısıdan korunmalıdır.

Katkı maddesi yok! koruyucu yok! İlaç yok!

Aydoğanlar Zeytinyağının Emsallerinden Farklı Kılan Özellikler;

Mut bölgesi mikroklima denilen bir hava akımına sahip olması sebebi ile meyvedeki kurtlanmaya sebep olan sinek haşeresi duyusal döngüsünü tamamlayamadığı için hiç kurtlanmaya rastlanmıyor ve ilaç atma gereksinimi de duyulmuyor.


Yağ üretiminde işlenen zeytinlerin büyük bir bölümünü sulama imkanı olmayan (kıraç-bayır) bölgelerden temin edilmesi sebebi ile kimyevi gübrelerde kullanılmamaktadır. Dolayısı ile bölgemizde coğrafi ve iklim koşullarına dayanarak olağan üstü doğal ve organik bir ürün yetiştirilmektedir.

Böylesine bir bölgede faaliyet gösteren Aydoğanlar Zeytinyağını siz tüketicilerimize sunabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Naturel Sızma Zeytinyağı 1Lt (pet) En hesaplı fiyatlarla Naturel Sızma Zeytinyağı 1Lt (pet) www.e-fidancim.com'da. ez_LBDFGQUY Naturel Sızma Zeytinyağı 1Lt (pet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.