700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Chrysamed Tick-Off Kene İlacı Spreyi 500 ml

* 23,21 TL den başlayan taksitlerle!!
5.00 Puan - 1 Değerlendirme
23,21 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

CHRYSAMED İN ETKİSİ

Haşerelerden kurtulmak için, Lütfen kendinizi ve çevrenizi zehirlemeyiniz. Pire için Yorgan yakmayalım.

Chrysamed Kendimize ve Çevremize zarar vermeden, Haşereleri yok eden yeni nesil bir İnsektısittir.

Chrysamed açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen bir Haşere ilacıdır.

Chrysamed in etkisi kalıcıdır, 3 aya kadar devam eder.

Chrysamed in knock down (ani), rezual (kalıcı) ve repellent (uzaklaştırıcı) etkileri Üniversite Raporları ile kanıtlanmıştır.

Chrysamed Ruhsatlı bir üründür.

Chrysamed Uluslararası Patentli bir Üründür Patent No: TR200500879

Chrysamed kokusuzdur, leke bırakmaz, yanmaz, alev almaz, tahriş etmez, itici gaz içermez.

Chrysamed in %99 u su dur.

Chrysamed yürüyen ve uçan haşerelere karşı etkilidir.Haşereler, Sinek, Sivrisinek, At Sineği, Güve, Arı, Kene, bit, Pire, Akar, Hamamböceği, Örümcek, Kırmızı Örümcek, Uyuz Böceği, Tahtakurusu, Karınca, Çekirge, Kalörifer Böceği, Termittler vs.soğukkanlıdırlar.

Özel formülü nedeniyle Chrysamed aynı zamanda dış mekanlarda örneğin bahçe, balkon, konut duvarları, çiftlik, kamping alanları, karavanlar ve piknik alanlarında veya trekking esnasında giysilerin üzerine de uygulanabilir.

 

Kapalı mekanlarda, örneğin oturma odasında, yatak odası, mutfak, restorant, otel, fırın, süpermarket, okul, kreş, hastane, ürün depoları gibi mekanlarda da kullanılabilir.

 

Chrysamed ‘in PH değeri nötrdür, ürün alev almaz ve tahriş etmez, leke bırakmaz. Bu nedenle de hassas yüzeylere dahi püskürtülebilir.

Chrysamed ayrıca uzaklaştırıcı bir etkiye de sahiptir, bundan dolayı da işlem gören yüzeylerden haşereleri uzak tutmaktadır.

Chrysamed uyguladığınız yüzeylere ulaşan haşereleri yok eder. Bu Haşerenin türüne göre birkaç dakika hatta birkaç saat bile sürebilir . Bu nedenle Chrysamed doğru anlaşılıp, uygulanmalıdır.

 

SUYUN GÜCÜNÜ KULLANAN FORMÜL

Chrysamed´in sırrı CHRYSA kompleksinden kaynaklanmaktadır. Chrysa, su bazlı maddelerle yağ bazlı maddeleri stabil ve tam homojen olarak birleştirebilmekte ve su´yu katalizatör olarak kullanmaktadır. Bu sayede takriben %99´u su olan bir ürün sadece %0,18´lik etkili madde içermektedir. Çünkü Chrysa su moleküllerinin yüzey gerilimini alarak haşerenin solunumuna direk etki etmesini sağlamaktadır. Chrysamed insanlar, hayvanlar, bitkiler ve çevremize zarar vermeden, herkes tarafından kolayca kullanılabilmektedir.

 

Haşereler Chrysamed in uygulandığı alanları önceden sezerek o bölgeden uzaklaşmaya veya o bölgeye girmemeye çalışırlar. Bu da Chrysamed´in haşereleri uzak tutma özelliğini ( Repellent etkisi) oluşturmaktadır

Kene
Bence her çiftçinin alması gerekn bir ilaç. Her eve lazım.
BARIŞ CANBOLAT | 23/01/2013
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Chrysamed Tick-Off Kene İlacı Spreyi 500 ml Chrysamed Tick-Off Kene İlacı Spreyi satışında en uygun fiyat ve kredi kartına taksit seçeneği E-fidancim.com'da. W9DHPVIR Chrysamed Tick-Off  Kene İlacı Spreyi  500 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.