700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Adessa White Beyaz Renkli Floks Çiçeği Fidesi (5 adet)

* 46,04 TL den başlayan taksitlerle!!
5.00 Puan - 1 Değerlendirme
46,04 TL
Floks Alev Çiçeği
Çok yıllık bir çiçektir.-10 ile -15 dereceye kadar bitki dayanabilmektedir.Yaz ortasında ve sonbaharda çiçek vermektedir.Saksıda veya bahçenizde çiçek tarhlarında kolaylıkla kullanımını yapabilirsiniz.

Floks Alev Çiçeği  Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?

Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz floks alev çiçeği fidelerini dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz bahçenizin tavına gelmiş ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve  dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle gıda takviyesi yapılması gerekir.
 
Floks alev  çiçeği fidelerinizin dikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Fidenin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.
 
Floks alev çiçeği  fidelerini fideler arası mesafe 15-20 cm olacak şekilde dikebilirsiniz.



Floks alev çiçeği Fidelerini Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Fide dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
Fide Gönderimleri Nasıl Yapılmaktaktadır?

Fide gönderimleri özel tasarım ,şeffaf hava boşluklu fide ambalajlarında yapılmaktadır.




İlanlar hakkinda
Slm. İlanlar dakika fiyat belirtiniz adet mi tane ffiyatimi
Kemal Özyaman | 13/07/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Adessa White Beyaz Renkli Floks Çiçeği Fidesi (5 adet) Adessa® White Beyaz Renkli Floks Çiçeği Fidesi satışı fiyatları çiçek fidesi satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. SXC11 Adessa  White Beyaz Renkli Floks Çiçeği Fidesi (5 adet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.