700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Doğal Akıllı Organik Solucan Gübresi (1 kg)

* 18,04 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
18,04 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Solucan Gübresi
Solucan gübresi  tamamen organik olup bitkinin gelişimini ve rekolteyi etkilemektedir.Gübreyi kullanırken bitki toprağı ile iyi ce harmanlamanız gerekir.Solucan gübresi ve diğer gübre çeşitlerini E-fidancim.com üzerinden 7/24 satın alabilirsiniz.
 
Sebzelerinizi dikerken 1 avuç (yaklaşık 50-60gr.) kadar,meyve ağaçlarınızı dikerken, fide çukuruna yaklaşık 1,5 kg direk kök ile temas ettirerek uygulanır. Toprakla kapatılıp ardından sulanır.Böylelikle mikroorganizmaların nemli bir ortamda kalarak çoğalmaları sağlanır.

Yetişkin meyve ağaçlarınızda; Gölge İz Düşümü (taç iz düşümü) hizası  15-20 cm derinlikte çember şeklinde kazılır. Bu çukura çap ölçüsü kadar (Gölge çapı 2 metre ise 2 kg.) gübre konulur. Yana ayrılan toprak tekrar üzerine örtülür. Ardından sulama yapılır.Böylelikle Mikroorganizmaların nemli bir ortamda kalarak çoğalmaları sağlanır.
 
Dikili sebzelerinizde gövdeden 15-20 cm mesafe çember şeklinde açılır.Çukur içine toprak görünmeyecek şekilde tek kat gübre uygulaması yapılır.Yana ayrılan toprak yeniden gübre üzerine kapatılılarak uygulanır.Ardından sulama yapılır. Böylelikle Mikroorganizmaların nemli bir ortamda kalarak çoğalmaları sağlanır.

Balkon bahçeciliğinde ve diğer tüm süs bitkilerinde; saksı toprak yüzeyi ince bir tabaka sıyrılarak alınır. Saksı toprak yüzeyi alanı kadar toprak görünmeyecek şekilde gübre konulur.Ayrılan toprak yeniden gübre üzerine örtülerek sulanır.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğal Akıllı Organik Solucan Gübresi (1 kg) En uygun fiyat ve ödeme seçeneği ile doğal organik solucan gübresi satışı E-fidancim.com'da. ADFMRYZ6 Doğal Akıllı Organik Solucan Gübresi (1 kg)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.