700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Miracle Kuşkonmaz Tohumu (20 adet)

* 33,44 TL den başlayan taksitlerle!!
5.00 Puan - 1 Değerlendirme
33,44 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Kuşkonmaz
Çimlenmesi oldukça olaydır. Salataları, yemekleri yapılan  bitkisinin bakımı oldukça kolaydır. İsterseniz bahçenizde isterseniz iç mekan içerisinde kolaylıkla yetiştiriciliğini yapabilirsiniz. Çiçeklenme döneminde suyu daha fazla ister. Kışın ise yaza göre sulama miktarınızı azaltmalısınız. Güneşli, yarı güneşli bölgelerde yetiştirilebilir.
 
Gönderilecek Kuşkonmaz Tohumu Teknik Bilgileri Lütfen Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz
-Gönderilecek Ürün:Size gönderilecek olan ürün tohumdur. Paket içerisinde ürün adında belirtilen miktar kadar tohum mevcuttur. Özel tasarım tohum gönderim ambalajları içerisinde gönderilecektir.
-Tohum Ekim Zamanı:İlkbahar, Sonbahar ve iç mekan içerisinde her zaman
-Tohum Ekim Mesafesi:Sıra arası 5-10 cm, sıra üzeri 20-30 cm arası olacak şekilde ekim yapabilirsiniz.
-Kuşkonmaz Tohumu Ekim Derinliği:Tohum çapının 2-3 katı. Tohumu fazla derine ekmeniz tohum çıkışını engelleyecektir. Bu yüzden derine ekilmemesine dikkat ediniz.
-Dekara Gerekli Tohum Miktarı:500-600 gr civarı.
-1 Gramdaki Tohum Miktarı:45-50 adet arasında Kuşkonmaz tohumu bulunmaktadır.
-Dekara Gereken Bitki Adedi:1 dekar için ortalama dikim mesafesi ve arazi koşullarına bağlı olmakla beraber 2.000 ile 3.000 adet arasında bitki gerekir.
-Tahmini Çimlenme:10-20 gün içerisinde çimlenme gerçekleşecektir.

Sebze Tohumu 

-Satın Alınan Tohumlar Nasıl Muhafaz Edilmeli:Tohumlarınızı buzdolabınızın meyve saklama kısmında rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Bu şekilde tohumlarınızı 2-3 çeşide göre muhafaza edebilirsiniz.
-Kuşkonmaz  Tohumu Ekimi Nasıl Yapılmalıdır?Kuşkonmaz tohumlarınızı ekmeden önce yapmanız gereken öncelikli iş tohumlarınızı 1 saat kadar su içerisinde bekletmektir. Daha sonra tohum ocaklarınızı tohum çapının 2-3 katı olacak derinlikte açınız şekilde açınız ve her tohum ocağına en az 2 tohum koyunuz.

Tohum Gübreleme 

-Oluşan Fidenin Gübrelemesi ve Sulaması :Yavaş salınımlı akıllı gübrelerden kullanabilirsiniz veya organik solucan-yarasa gübresi kullanabilirsiniz.1 litrelik bir sıvı organik gübre size ortalama 100 litrelik ve gübreli su çözeltisi hazırlamanızı sağlar. Bitki gelişiminde her 2. sulamanızda gübre su verilebilir. Gübreleme konusunda pratik bir yöntem ise osmocote akıllı gübreler kullanmanızdır.8-9 aylık gübrelerden 1 çay kaşığı gübre vermeniz 1 litrelik saksı içerisindeki bitkinin 8-9 aylık ihtiyacını karşılayacaktır yada 1 metrekarelik bir alana 1 yemek kaşığı gübre toprağına karıştırıp verebilirsiniz.
20 adet için
Merhaba,

bu tohumlar kuşkonmaz sebzesi için değil mi? Ben biraz yetiştirmek istiyorum. 20 adet tohum bir arada mı dikilecek ne kadar ürün verir? Bilgi verebilir misiniz? Bu tohumlar tek kullanımlık değildir değil mi?

Teşekkür ederim
ELMAS DÖNER | 21/08/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Miracle Kuşkonmaz Tohumu (20 adet) Miracle Kuşkonmaz Tohumu satışı güncel fiyatları kuşkonmaz tohumu satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. TTTTEWS97 Miracle Kuşkonmaz Tohumu (20 adet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.