700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Ucb1 Antep Fıstığı Anacı Fidanı İlaçlama Programı

Ucb1 Anatep Fıstığı İlaçlama Programı
    Ucb1 antep fıstığı anacı, ülkemiz fıstık yetiştiriciliğinde bilinen bütün bilgileri sıfırlamıştır.Ziraa klasik fıstık anaçlı bahçelerinde randımanlı verim 20 yılı bulmakta, klasik çöğürlerin aşıya gelmesi uzun sürmekte ve aşılamadan sonra sıkıntılar oluşmaktadır fakat ucb 1 antep fıstığı anacı bu sorunları ortadan kalkmaktadır.Ucb1 antep fıstığında ilaçla pogramı oldukça basittir.
 
-Baharla beraber bitkilerimizi uyandıktan tahmini 1-2 hafta içerisinde yaprak bitki ve kırmızı örümcek ilacını muhakkak uygulayınız.Her uygulamada ilacın içerisinde dengeli ve mikro elementli yaprak gübresi (CİFO MARKA FLORAL 20-20-20 + ME) muhakkak uygulayınız.Kırmızı örümcek için Sygenta Agrimec ve yaprak bitleri için bayern hunter beraber kullanılabilir.Fazla sulama yapılan arazilerde kara zenk için içerisine bellis konursa daha iyi olur.
-1. uygulamadan 30 gün sonra aynı uygulamayı tekrar yapınız.
-2. uygulamadan sonra haziran ayına geldiğinizde sunguard kaolin yüzde 4 lük karışımla yapraktan içerisine dengeli ve mikro elementli yaprak gübresi katarak muhakkak uygulayınız.Aynı uygulamayı 20-30 gün ara ile tekrar uygulayınız.
 
Yaprak bitki ve kırmızı örümcek ilaçları bitkilerinizin olası zararlılara karşı korumanızı, kaolin bitkisinin sıcaklık stresine karşı daha dirençli olmasını ve uygulamada verdiğininiz mikro elementli yaprak gübresi bitkinizin direncini artıracaktır.
 
Not:Yapraktan yapılan uygulamarın hava sıcaklığının minumum olduğu saatlerde yapılması gerekir.İlaçlamalarda kullanacak olduğunuz suyun ph değerini muhakkak biliniz.İdeal su ph değeri 6-7 dir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.