700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Uc1 Antep Fıstığı Anacı Fidanı Nasıl Dikilir?

Uc1 Antep Fıstığı Anacı Fidanı Nasıl Dikilir?
Öncelike satın almış olduğunuz ucb1 fidanının doku kültürü olmasına ve kökünün toprağa atmamış olmasına dikkat ediniz.Ziraa doku kültürü olmayan ucb1 fidanları artık ucb1 fidanı değildir hepsi farklı bir fıstıktır.Saha performansları aynı olmaz.Kökünü toprağa atan fidanlar ise dikim açısından hiçbir zaman sağlıklı değildir.
 
Ucb1 antep fıstığı dikimini yapmadan önce toprağınız organik madde miktarını muhakkak artırınız.Fidan dikiminde muhakkak kaliteli bir leonardit ve aquasorb su tutucu gübre kullanınız.Fidan dikmeden önce arazinizi pullukla sürünüz.Yaz aylarında fidan dikiminde muhakkak sunguard veya actimin sun block kaolin kili kullanınız.
 
-Toprak nemli değil ise toprağı nemlendirin ve tüplü fidanının suyunun tam olduğundan emin olun.Ucb 1 fidanlarında profesyonel üretim torf-cocopeat karışımlı toprak ile olur.Toprağa kökü atmış fidan kesinlikle dikmeyiniz.
-Sürülmüş arazininizde fidan çukurlarını işaretledikten sonra fidan çukurunu en boy yüksek 40 cm açınız ve fidanı çukurunun dibine tepeleme bir yemek kaşığı aquasorb su tutucu gübreyi tuz serper gibi serpiniz üstünü 1 cm hafif toprakla kapatınız.
-Fidanınızı saksısından veya toprağından çıkartınız alt kısmını hafif elinizle açınız ve dik bir şekilde fidan çukuruna yerleştiriniz.Daha sonra fidan dikiminde kullanacak olduğunuz toprağa  agrohum ve agromineral marka 1 büyük su bardağı leonardit karışıtırınız ve karışımlı toprağı fidan çukuruna yerleştiriniz.Asgari 30-50 litre arasında can suyu veriniz.
-Fidan gövde koruma kabını fidanınıza geçiriniz ve fidan dikim destek çubuğuna fidanınıza bağlayınız.
 
Ucb 1 Antep Fıstığı Fidanı hakkında detaylı bilgi almak için 0532 369 18 22 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.