700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Vilmorin Yavaş Yarayışlı Çim Gübresi (14-7-14) 7.5 KG

* 215,40 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
215,40 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
 

 

 

Vilmorin Yavaş Yarayışlı Çim Gübresi

 

İçeriğindeki   kusurusuz  elementler sayesinde senede iki uygulama neticesinde  çimlerinizin veya yeşil sahalarınızın tüm besin gereksinimini alacak , böylece gübreleme işlemini basit ve eksiksiz bir şekilde çözecektir. Bu gübre sulama ile birlikte zaman içersinde belirli miktarda çözülecek ve bitkinize ne zaman ve ne kadar isterse besin sağlayacak,yani yarayışlı hale gelecektir.

 

·         İçindeki  Azot (N) çimlerinizin hızlı gelişimini,güzel yeşil rengini,güçlü ve güçlü görünümünü sağlar.

·         Fosfor (P) Kök oluşumunu sağlar,böylece ezilme ,yanma ve donma gibi istenmeyen dış etkenlere karşı dayanıklılık sağlar ,

·         Potas ( K) beslenmeyi kolaylaştırır böylece hastalık ve zararlılara karşı direnci arttırır.

 

Kullanım Şekli : M2 ye 25 ila 30 gr yani 2 m2 ye yaklaşık bir avuç serpilmelidir. Dikkat etmeniz gereken çimlerinizi önce biçerek uygulama yapınız. Gübre yavaş eridiğinden ,çim makinanız gübre tanelerini toplayabilir. Mart ve Eylül ayları arasında uygulama yapabilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Vilmorin Yavaş Yarayışlı Çim Gübresi (14-7-14) 7.5 KG Vilmorin Yavaş Yarayışlı Çim Gübresi (14-7-14) 7.5 KG,çim gübresi ,çim gübresi çeşitleri, çim gübresi fiyatları , çim gübresi türleri EGNQSVWP Vilmorin  Yavaş Yarayışlı  Çim  Gübresi (14-7-14)  7.5 KG

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.