700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Vilmorin Genel Amaçlı Katı Bitki Besini 800 Gram

* 50,73 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
50,73 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

 

 Vilmorin Genel Kullanım Amaçlı Bitki Besini, yüksek oranlarda gerekli ve dengeli besin içerdiği için hızlı ve güçlü bir gelişim yanında, lezzetli ve bol ürün elde etmenizi sağlar. Hızlı etkilidir ; sulama ve yağışlar sonucu hızla bünyesine geçer, Granül şeklinde olduğundan toprak üzerine gayet kolayca ve eşit aralıkla serpilir.

Nerede bulunursa bulunsun (saksı,bahçe,vb.) tüm sebze ve süs bitkilerine uygundur; örneğin, sebzeler, çiçekli bitkiler,güller, her boy süs fidanları ve çim alanlar.

 

Dikimden itibaren veya ilkbaharda bitkilerin uyanmaya başlamasından mevsim sonuna kadar kullanılır; ancak yazın yüksek sıcaklıkta ve kurak günlerinde kullanıma ara verilmelidir. Bitki besine toprağa iyice ve miktarda karıştırılmalıdır.

 

Kullanım Şekli :

 

  • Çapalama esnasında veya yumuşak toprağı tırmıklayarak bitki besini toprağa eşit bir şekilde karıştırınız.
  • Yüzeyi düzelttikten sonra bolca sulayınız.
  • Bu işlemi yılda en az 3 kez uygulayınız (kutu içeriğindeki ürün 3 uygulama hesabıyla 13 m2 alan içim yeterlidir).

 

Kullanım Dozu :

 

  • Sebze ve çiçeklerin dikiminde veya canlı mevsiminde, metrekareye ½ veya 1 avuç.
  • Bodur veya yüksek süs bitkileri dikiminde,canlı mevsiminde,ilkbahara girişte,sonbahara girişte,her uygulamada beher ağaç dibine 1 avuç.
  • Meyve ağaçlarının dikiminde, Bitkiler gelişirken ,ilkbahara girişte , meyveler irileşmeye başladığında her uygulamada beher ağaç dibine 1 avuç.
  • Çim sahalarda bakım amaçlı,ilkbahara girişte,yaz sonu ,her uygulamada 5 m2 alan için 2 avuç.

 

Bitki yoğunluğu yüksek ise önerilen azami miktarları kullanabilirsiniz. Çok besin tüketen türlerde (havuç,patates,lahana,kereviz,domates gibi) miktarı ½ avuç arttırabilirsiniz ; bu durumda uygulamayı 2 kerede yapmalısınız.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Vilmorin Genel Amaçlı Katı Bitki Besini 800 Gram genel amaçlı bitki besini, bitki besini , bitki besini çeşitleri, bitki besini çeşitleri ve fiyatları, 4VCK9GPX Vilmorin Genel Amaçlı Katı Bitki Besini 800 Gram

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.