700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Tüplü Honeyberry Bal Yemişi Fidanı

* 307,97 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
307,97 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Honeyberry Bal Yemişi Meyve ve Fidanı Özellikleri
Honeyberry ağacı Yaban mersini ailerinden olup çok düşük sıcaklıklara dayanıklıdır. Birçok yerde Sibirya maviyemişi olarak adlandırılmasına rağmen maviyemiş (vaccinum) ailesinden değil hanımeli (lonicera) ailesindendir. Her yönüyle donlara dirençlidir. Çiçekleri -7 kendisi ise -45 dereceye ye dayanıklıdır. Maviyemişler gibi asitli düşük Ph ihtiyacı yoktur. Bu özellikleri ile Türkiye’de yüksek rakımlı dağlık bölgeler dahil birçok yerde hem meyve üretimi hem de peyzaj amaçlı yetiştirilebilirler. Bu az bilinen meyve türünün avantajı kolay yetiştirilmesi, hastalıklara direnci ve meyvelerinin erken olgunlaşmasıdır.Silindirik biçimli, mor-mavi renkli ve sürekli olgunlaşan meyveler Mayıs-Haziran ve bazı yerlerde de Temmuz ayına sarkan dönemde hasat edilirler. Tatlı-mayhoş maviyemiş benzeri tada sahip meyveler taze tüketilebildiği gibi dondurulabilir, kurutulabilir veya reçel, şurup ve şarap yapımında kullanılabilir.
  • Gönderilecek Fidan Yaşı:Aksi belirtilmediği sürece fidan yaş- 1-2 arasındadır.
  • Fidan Durumu:Tüplü fidan olup torba veya saksı içerisindedir.12 ay dikimi yapılabilmektedir.
  • Fidan Gönderimi:Orjinal fidan kolisinden gönderim yapılmaktadır.
  • Saksıda Yetiştiriciliğe uygundur.
  • Hobi Amaçlı Fidan Dikim Rakımı:Hobi amaçlı her rakıma kolaylıkla dikimini yapabilirsiniz.
  • Fidan dikim mesafesi:Yarı bodur fidanlarda; fidanlar arası 6 metre sıra arası 6 metre olacak şekilde dikim yapabilirsiniz.Fidan dikiminde Sitemiz üzerinde fidan tutma yüzdesi artıran özel karışım fidan dikim gübresi ve fidan dikim destek çubuğu kullanmanızı tavsiye ederiz.
  • Hasat Tarihi:Temmuz Ağustos dönemindedir.Hasat tarihi rakımlar arası farklılıklar gösterebilir.
  • Fidan Sulaması:Bulunduğu konuma göre 10-15 günde bir sulama yapılmalıdır.
  • Genel Gübreleme Bilgisi:Kışın azot ağırlıklı gübreleme, çiçek döneminde fosfor ve potasyum ağırlıklı gübreleme yapabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Honeyberry Bal Yemişi Fidanı Tüplü Honeyberry Bal Yemişi Fidanı satışı güncel fiyatları honeyberry fidanı satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. EFGNRW45 Tüplü Honeyberry Bal Yemişi Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.