700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Tüplü Granadilla Fidanı

* 281,02 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
281,02 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
 Granadilla Özellikleri?

 Granadilla, 19. yy ın sonlarında Havaii de üretilmeye başlanan ve daha sonraları tarihi gelişimi içerisinde Amerika nın Florida eyaletinde de üretilen bir meyvedir. Granadilla nın dış kabuğu turuncu renkte olup kabuğu düz bir yapıdadır. Yaprakları 8 – 20 cm uzunluğunda, 6 – 15 cm enindedir. Yapraklarının üst tarafı koyuya çalan yeşil, alt kısmı ise daha açık yeşildir.

Meyvenin içi çekirdekli bir yapıda olup, yenilen kısmı da bu çekirdekli kısmıdır. 

Granadilla Yetiştirildiği Yerler?
  Granadilla, Orta Amerika ve Afrika ülkeleri ile Bolivya ve Peru da üretilmektedir. Meyve daha önceleri İsrail de üretilmeye çalışılmış ama buranın iklim koşullarının meyvenin yetişmesine imkan vermemesinden dolayı bu projeden vazgeçilmiştir.Yine "Yeni Gine” de üretiminin yapılabileceği yapılan araştırmalar sonucu kanıtlanmış, Haiti nin dağlık yamaçlarında yetiştirilebileceği konusunda projeler oluşturulmuştur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Granadilla Fidanı Tüplü Granadilla Fidanı satışında uygun fiyat hızlı gönderim E-fidancim.com'da CFUHUVX3 Tüplü Granadilla Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.