700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Tüplü Bodur Strange Music Gül Fidanı

* 121,77 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
121,77 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

Bodur Gül-Minyatür Gül Fidanı Ne Demektir?

Bodur gül fidanı veya diğer bir adıyla minyatür gül fidanı klasik güllere nazaran daha az yüksekliklere ulaşan,gül çapı 2-5 cm arasında olan hemde saksı hemde açık alanda yetiştirilebilen gül fidanı demektir .

Satışı Yapılan Tüplü Minyatür(Bodur) Gül Fidanları Yediveren midir?

Satışta olan Bodur Gül fidanı çeşitleri; yediveren gül fidanlarıdır.

Yediveren Bodur-Mİnyatür Gül Fidanı Ne Demektir?

Yediveren-Mİnyatür gül ;Mart ayından Kasım ayının ilk haftasına kadar çiçek açmasını devam ettiren gül fidanı demektir.Gül açması süreleri çeşitlere göre değişiklik gösterebilir.

Tüplü Bodur-MinyatürGül Fidanı Nasıl Dikilir?

1 metrekare alana yaklaşık olarak 8-12 adet arasında bodur gül fidanı dikebilirsiniz.Bodur Gül fidanı muhtemelen saksıda veya plastik torba içerisinde olacaktır.Öncelikle gül fidanı çukurunu en, boy, yükseklik olarak 30-40 cm olarak açınız.Gelen fidanın saksısını veya torbasını , toprağını dağıtmadan çıkarınız ve dik bir şekilde gül fidanını çukura yerleştiriniz.Fidan çukurunuz yarısını toprakla kapattıktan sonra 5 litre can suyu veriniz ve toprağın suyu emmesini bekleyiniz daha sonra, kalan kısmını toprakla kapattıktan sonra 5 litre olacak şekilde 2.can suyunu veriniz.Aynı işlemleri saksıda içinde uygulayabilirsiniz.Genel olarak ise her zaman almış olduğunuz gül fidanlarını gelen saksıda hizasında dikiniz.

Tüplü Bodur(Minyatür) Gül Fidanları Ne Zaman Dikilebilmektedir?

Tüplü Minyatür(Bodur) Gül fidanları yılın 12 ayı dikilebilmektedir.

Bodur-Minyatür Gül Fidanlarında Dikim Aralıkları-Mesafeleri?

Bodur Gül fidanlarını metrekareye 8 ile 12 adet gül fidanı gelecek şekilde dikebilirsiniz.

Bodur-Minyatür Gül Fidanı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Size gelen bodur-minyatürgül fidanının ilaçlamaları ve diğer bakımları yapıştır.Yapmanız gereken düzenli bir şekilde sulamaktadır.Ev içerisinde veya balkonda yetiştiriyorsanız güneş alan bölgeleri seçmenizde bitkinin gelişimi açısından her zaman daha iyi olacaktır.Bitki üzerinde siyah leke, pas , böcek gördüğünüzde mutlaka ilaçlama yapmanız gerekmektedir.

Bodur-MinyatürGül Fidanında Saksı Değişimleri Ne Zaman Olmalıdır?

Bodur-MinyatürGül fidanlarında saksı değişimleri Ağustos ayında veya Kışın yapabilirsiniz.

Satışta Olan Bodur-Minyatür Gül Fidanlarının Yaşı Nedir?

Satışta olan gül fidanlarının yaşı 1 veya 2 dir.

Satışı Yapılan Bodur Gül Fidanları Nasıl Üretilmektedir?

Satışı yapılan gül fidanları çelikleme veya aşı yöntemiyle üretilmektedir.

Bodur Gül Fidanları Ne Zaman Çiçek Vermeye Başlamaktadır?

Gül fidanları çeşide ve bölgeye göre mart ayın 2. haftasından itibaren çiçek açmaya başlarlar.Gül açma süreleri çeşitlere göre değişmektedir.

Bodur Gül Fidanları En Son Hangi Aya Kadar Çiçek Vermektir?

Bodur Gül fidanları bölgelere ve çeşitlere göre Kasım ayının ilk haftasına kadar çiçek açmaya devam ederler. Gül açma süreleri çeşitlere göre değişmektedir.

Bodur-MinyatürGül Fidanı Nasıl Budanmalıdır?

Bodur Gül fidanlarında budamayı kışın yapabilirsiniz.Gül fidanlarında budama yaşına göre değişmekte olup aşı yukarısından ilk yıl 3-4 göz yukarısından, 2.yıl 4-6 göz yukarısından , 3. Yıl 7-8 göz yukarısında budama yapabilirsiniz.Güller budandıkça formu artan bitkilerdir.Aşı noktası altından gelen yabani sürgünlerin muhakkak kesilmesi gerekmektedir.

Bodur-Minyatür Gül Fidanlarında Hastalık ve Zararlılara Karşı İlaçlama Nasıl Yapılmaktır?

Gül fidanlarında genel hobicilerin en çok karşılaştığı hastalıklar başında mantari hastalık grubundan olan siyah leke, siyah küf , külleme gelmekte olup herhangi bir fungusit ilacı kullanmanız soruna çare olacaktır.Bazı durumlarda bitki üzerinde yaprak bitleri olmaktadır.Bu durumda ise bir böcek ilacı kullanabilirsiniz.

Bodur-Minyatür Gül Fidanlarında Sulama Sıklığı Nasıl Olmalıdır?

Bodur Gül fidanları susuzluğa hassas bitkiler değildir fakat sulamanız ne kadar iyi olursa çiçek açmasıda daha güzel olacaktır.Sulama sıklığınız havanın durumuna ve fidanın bulunduğu yere göre 5-10 gün arasında olabilir.

Tüplü Bodur-MinyatürGül Fidanlarını Dikerken Nasıl Korumalıyım-Hava Şartları Sebebiyle Dikim yapamazsam Fidanları Nasıl Korurum?

Tüplü gül fidanlarını hava muhalefeti veya herhangi bir sebebten dolayı dikemiyorsanız ;fidanları mümkünse 4-5 güne bir sulayarak toprak zeminde bekletebilirsiniz.Toprak zemin üzerinden bekletme şansınız yok ise beton zemin üzerinde kısa süreliğine(maksimum 10 gün) bekletebilirsiniz aksi durumda beton soğuğunu alan fidanın yaprakları dökülmeye başlayacaktır.Büyük saksılı(asgari 9 litre) fidanların betonzemin üzerinde beklemesinde herhangi bir sakınca yoktur.

Tüplü Bodur-Minyatür Gül Fidanları Kargo ile Gönderilirken Nasıl Ambalajlanıp Gönderilmektedir?

Bodur-Minyatür Gül fidanları sadece tüplü fidan göndermek için tasarlanan özel tasarım karton kutularda gönderilmektedir.Bodur-Minyatür Gül fidanlarını , fidan kutusu ters çevrilse dahi tutan aparatlar mevcuttur. Ürünlerle beraber ürün dikim klavuzları gönderilmektedir.

Ev İçerisinde , Balkonda, Terasta Saksıda Bodur Gül Fidanı Yetiştirebilirmiyim?

Ev İçerisinde , Balkonda, Terasta Saksıda bodur-minyatür gül fidanı yetiştirebilirsiniz.Yeterki güneş alan bir yer olsun.Hatta masanızda dahi yetiştirebilirsiniz çSaksıda Yetiştirmek için kullanacak olduğunuz saksı asgari ,9 litrelik bir saksı olmalıdır.Saksıda içerisinde kullanacak olduğunuz maddenin %60-%80 arası toprak geriye kalanı ise torf olmalıdır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Bodur Strange Music Gül Fidanı Bodur Strange Music Gül Fidanı, Bodur Strange Music Gül Fidanı satışı, ekimi, yetiştiriciliği, çeşitleri, aşılı gül fidanı satışı, bodur gül fidanı satışıi kokulu gül fidasanı satışı 2014g-35 Tüplü Bodur Strange Music Gül Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.