700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Tumbling Tom Yellow Domates Fidesi 5 adet

Kategori
* 38,33 TL den başlayan taksitlerle!!
1.00 Puan - 1 Değerlendirme
38,33 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Domates Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?
Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz domates  fidelerini  dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz  bahçenizin tavına gelmiş  ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve domates fidesi dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle  gıda takviyesi yapılması gerekir.


Domates fidelerinizin dikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Domates fidesinin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift  dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.

Domates fidelerini  sıralar üzeri  mesafe 40-60 cm ,sıralar arası  90-130  cm olacak şekilde dikebilirsiniz
 



Domates  Fidelerini  Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Domates fidesi dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
Hiçbiri filizlenmedi
Bu tohumları başka yerden aldığım farklı tür domates tohumlarıyla aynı viyolde çimlendirdim. Diğer tohumlar %90 üzerinde çimlenme olduğu halde bu tohumların hiçbiri çıkmadı. Boşa para vermeyin.
A... Ş... | 26/02/2022
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tumbling Tom Yellow Domates Fidesi 5 adet Bedava Kargo İmkanı ile Kapınıza Gelsin Üstelik Online Ödeme İmkanı ile Tumbling Tom Yellow Domates Fidesi Satışı. AXINSW46 Tumbling Tom Yellow Domates Fidesi 5 adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.