700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Trace Şelatlı Bakır Çinko Demir Bor Çinko Mangan Şelatlı Toz Gübre

Garanti Süresi
24 Ay
* 91,81 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
91,81 TL
Ürün Seçenekleri
Kg
Trace Şelatlı Bakır Çinko Demir Bor Çinko Mangan Şelatlı Toz Gübre
Gübre içeriği aşağıda belirtilmiştir.Tamamı şelatlıdır.

Suda çözünür Bor(B)     %0,5
Suda çözünür Bakır(Cu)     %0,5
Suda çözünür Demir(Fe)     %4
Suda çözünür Mangan(Mn)     %4
Suda çözünür Çinko(Zn)     %4

Trace bitkideki mikro element eksikliklerini gidermek için tasarlanmış bir gübredir.100% suda çözünür özelliğe sahiptir.Trace en gerekli besin elementleri ile içeriği dengelenmiştir.Yapraktan ve damlama sisteminden rahatlıkla uygulanabilir.

KULANIM DOZLARI: Trace kullanımı bitkinin mevcut  durumuna göre ayarlanmalıdır. Genel olarak  bahçe bitkilerinde, sebzelerde ve meyve ağaçlarında topraktan sulama sistemleri ile dekara 500-1000 gr, yapraktan ise 100-200 gr/100 lt su oranında uygulanması tavsiye edilir.
 
Şelatlı Gübre Ne Demektir?
Şelat Demir, bakır, çinko, magnezyum, mangan) yarayışsız forma dönüşmelerini engeller, yarayışlılığını artırır ve besinin bitki tarafından daha kolay alınmasını sağlar. Metallerin dışındaki maddelerde şelatlama önemli değil.Burada en kaba tabirle bitkiye verilen demir gübresi paslanırsa bitkinin alabileceği formdan çıkar.Şelat bu noktada havayla teması olan metallarin bitkinin alabileceği formdan çıkmasını engeller.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Trace Şelatlı Bakır Çinko Demir Bor Çinko Mangan Şelatlı Toz Gübre Trace Şelatlı Bakır Çinko Demir Bor Çinko Mangan Şelatlı Toz Gübre satışı güncel fiyatları gübre satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. ABMNQV37 Trace Şelatlı Bakır Çinko Demir Bor Çinko Mangan Şelatlı Toz Gübre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.