700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Titty Fruit(Titty Meyvesi) Tohumu (5 tohum)

* 21,50 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
21,50 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Tohumlar ithal olup f1 ya da hibrit tohum değildirler.
Tity Fruit   

Küçük çalımsı, sürekli, yıllık olarak da yetişebilir. küçük halka şeklindeki meyvesi naranjille ve domates gibidir ve bitki onlar gibi görünür.geniş kadifemsi yaprakların mor damarları ve sivri uçlar boyunca kürk gibi tüyleri vardır. Dallar ve gövde de dikenli tüylerle noktalanmıştır. Çalı 3-6 feet.e kadar büyüyebilir. pembe-mor çiçekler bahar boyunca geçilişir ve bir kaç ay içinde mumsu, sarı renkli meyveler olarak ollgunlaşır. Meyveler etli, zehirlidir ve bir çok tohum içerirler.
Benzersiz meyvelerinden ötürü genellikle süs olarak yetiştirilirler. Ayrıca bitkinin de bir kaç şifalı özellikleri vardır. Meyvenin suyu bazı arıtıcı özellikler gösterdiğinden çamaşır yıkamak için kullanılabilirSahil bölgelere dikimi yapılabilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Titty Fruit(Titty Meyvesi) Tohumu (5 tohum) Titty Fruit tohumu, Titty Fruit meyvesi tohumu, Titty Fruit tohumu satışı, Titty Fruit çeşitleri, Titty Fruit yetiştiriciliği, Titty Fruit fidanı, Titty Fruit fidanı satışı, Titty Fruit çeşitleri, Titty Fruit budama, Titty Fruit ilaçlama TTTBNN739 Titty Fruit(Titty Meyvesi) Tohumu (5 tohum)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.