700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Sultani Bamya Fidesi 5 adet

Kategori
* 73,19 TL den başlayan taksitlerle!!
5.00 Puan - 1 Değerlendirme
73,19 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
 Bamya Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?
Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz bamya  fidelerini  dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz  bahçenizin tavına gelmiş  ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve bamya fidesi dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle  gıda takviyesi yapılması gerekir.


Bamya fidelerinizin dikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Bamya fidesinin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift  dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.

Bamya fidelerini , fideler   arası 20-30 cm arasında, sıralar arası 70-80  cm olacak şekilde dikebilirsiniz
 
 


Bamya Fidelerini  Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Bamya fidesi dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.

tesekkur
bamya fidelerinin ikisi kırık geldi.baska fidelerden 4 tane fazla koymussunuz.tesekkur ederim
Hasan yağcı | 30/04/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sultani Bamya Fidesi 5 adet Sultani Bamya Fidesi Satışında Şok Fiyat Hızlı Gönderim. FİDOMAT51 Sultani Bamya Fidesi 5  adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.