700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Soğuğa Dayanıklı Tüplü Weigela(Vangelya) Gelin Tacı Ağacı Fidanı

Garanti Süresi
24 Ay
* 283,33 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
283,33 TL
Weigela(Vangelya) Gelin Tacı Ağacı
Hemen hemen her türlü iklim şartından rahatlıkla yetiştiriciliği yapılabilir.Güneşli ve rutubetli yerlerde iyi çiçek açarlar, toprak seçmezler yetiştirilmeleri kolaydır.Mayıs ayı içerisinde çiçeklenirler.Üretimleri yaz sonu ya da sonbaharda sert çeliklerle, ilkbaharda ise tohum ile olur.

 Gönderilecek Bodur Weigele Fidanı Hakkında Teknik Detaylar Lütfen Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz
-Tüplü Weigele Gelin Tacı Fidan Ne Demektir?Yılın 12 ayı boyunca dikimi yapılabilen fidan demektir.
-Mevsime Göre Yaprak Durumu:Yaprak döken bir bitkidir.Kışın fidanlar size yapraksız gelecektir.
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Dikim Yerleri:İç mekan içerisinde saksıda veya açı alanlarda bahçe veya çit yapımında kullanılabilir.
-Weigele Gelin Tacı Fidan Yaşı:Gönderimi yapılan fidan 1 yaşında olup resimdeki ürünün ilerleyen dönemlerdeki gelişimi hakkında bilgi verme amaçlı kullanılmıştır.
-Çiçeklenme Zamanı Zamanı:Baharla Beraber.İç mekan içerisinde kışında çiçek açabilir.
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Hobi Amaçlı Dikim Rakımı:Her rakıma kolaylıkla dikimi yapılabilir.
-Fidan Gönderimi:Özel üretim fidan kutusu.
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Üretimi:Weigele Gelin Tacı fidanı üretimi çelik veya doku kültürü ile üretilmektedir.
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Anacı:Aşı ile üretim yapılmadığından  üretiminde herhangi bir anaç uygulaması yoktur.
-Weigele Gelin Tacı Fidan Durumu:Torbalı veya saksılı 12 ay dikilebilir
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Mevsimsel Durumu:Kışın yaprak sayısı az olup baharla beraber formlu bir şekilde gönderim yapılmaktadır.

Gelin Tacı Fidanı Weigela Fidanı
 
-Weigele Gelin Tacı Fidanlarım Geldiğinde Ne Yapmalıyım:Sipariş etmiş olduğunuz fidan kolisini teslim aldığınızda hemen kolisinden çıkartınız.Fidanlarınızı hafifçe sulayın malum yol yorgunudur.Fidanınızı ilerleyen bir tarihte dikecekseniz 2-3 güne  bir sulamayı ihmal etmeyiniz. 
-Saksıda Weigele Gelin Tacı Yetiştiriciliği:Weigele Gelin Tacı fidanı yetiştiriciliğe uygundur.Asgari 5 litrelik bir saksı ilk etapta işinizi görecektir.Toprak kullanımında steril toprak kullanmaya özen gösteriniz.
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Dikim Mesafesi:Weigele fidanlarında fidanlar arası 50 cm olacak şekilde dikim yapabilirsiniz.

 
 
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Dikimi:Fidan dikimini buharlaşmanın en az olduğu sabah erken saatlarde veya ikindin vaktinde yapmanız tavsiye edilir.Fidan çukurunu en boy yükselik 30-40  cm olarak şekilde kazınız, fidan çukuru tabanı 1 çay kaşığı aquasorb veriniz.Çıkan toprağa herhangi bir hayvansal gübre kesinlikle uygulamayınız.Ziraa hayvansal gübrelerde dip kurdu ve yabancı ot tohumları bulunabilir.Bunu yerine fidan çukurundan çıkan toprağa bir büyük su bardağı leonardit karıştırarak, toprağa iyice harmanlayın.Fidanı ,çukura dik bir şekilde koyunuz , fidanınızın poşetini veya saksını  toprağı dağıtmayacak şekilde çıkartınız.Saksı veya fidan poşeti hizasında toprakla doldurarak dikimini yapınız ve fidan başına 5-15 litre arasında can suyunu veriniz
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Sulaması: Bulunduğu konum ve toprak yapısına göre 10-15 günde bir defa.

gelin tacı fidanı gübreleme
 
 
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Genel Gübreleme Bilgisi: Kışın tabandan azot ağırlıklı, çiçekler açmadan  20-30 gün önce tabandan fosfor,potasyum ağırlıklı kompoze gübre, çiçek döneminde yapraktan çinko bor içerikli  ve fosfor-potasyum ağırlıklı gübreleme yapabilirsiniz.Kompoze gübreler kullanımında weigele fidanı yaşı x 25 gram olacak şekilde gübre kullanabilirsiniz.
-Weigele Gelin Tacı Fidanı Zararlı Mücadelesi: Weigele Gelin Tacı fidanlarında baharla beraber fidanlarda yaprak biti zararlısı , kara leke ve kırmızı örümcek zararlısına dikkat edilmelidir.Zararlı mücadelesinde 1 litre suya  1 kaşık sıvı yağ, 1 kaşık arap sabunu ve bir diş rendelenmiş sarımsağı  1litre su içerisine koyun ve iyice karıştırın.Bitkinin yapraklarının hem altına hemde üstüne gelecek şekilde fısfıs yardımıyla sıkınız.Sarımsak kokusunda hoşlanmıyorsanız çıkartabilirsiniz.Her ağacı baharla beraber 1 renkli  kokulu yapışkan tuzak koymakta fayda vardır.

-Weigele Gelin Tacı Fidanı Yaz Budaması:Weigele Gelin Tacı fidanılarında yaz budamasında dikkat edilmesi gereken uç kısımlardan budama yapmaktadır.Bu şekilde bitkiye istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.
-Weigele  Fidanlarında Kış Budaması:Kışın bitkinizi ne kadar düzgün bir şekilde budarsanız o şekilde baharda uyanacaktır.Dış mekanda ise toprak üstüne formuna göre 50-60 cm yüksekten kesmeniz tavsiye edilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Soğuğa Dayanıklı Tüplü Weigela(Vangelya) Gelin Tacı Ağacı Fidanı Tüplü Weigela(Vangelya) Gelin Tacı Ağacı Fidanı satışı güncel fiyatları dış mekan süs bitkisi satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. BGKNPTX6 Soğuğa Dayanıklı Tüplü Weigela(Vangelya) Gelin Tacı Ağacı Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.