700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Şelatlı Bounty Aktivator Sıvı Gübre (10 lu Özel Karışım)

Garanti Süresi
24 Ay
* 79,79 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
79,79 TL
Ürün Seçenekleri
Hacim
Şelatlı Bounty Aktivator Gübre
Çok özel bir gübredir.İçerisinde Kükürt, bakır, demir, çinko ,aminoasit, fulvik asit, pepitit,enzim, organik madde ve bitki özü bulunmaktadır.
 
Ülkemiz topraklarında Karadeniz bölgesi hariç genelde pH'sı yüksektir.Ph değeri yüksek olan sular gübre veya ilacın bitki tarafında alımını zorlaştırır. Bu problemi yok etmek için suların ph değerinin bitkinin alaağı seviyede olması gerekir. Activatör gübreler beraberinde atılan ilaçların daha fazla süreli aktif olmasını ve bitkinin istemiş olduğu ph değerinde kalmasını sağlar. Activatör gübreler toptakta sodyum iyonlarının kalsiyum iyonları ile karşılıklı yer değişmesini sağlarKompoze gübrelerin etkisiyle gelen topraktaki tuzlanmayı engellersini.İlaç çözeltisi hazırlamada suyu kirecini kırar,karışlabilirlik oranını maksimum seviyeye çeker. Bu şekilde ilaç ve gübre masrafınızı azaltır.
Bu ürünü gübre tankına her zaman pestisitten önce eklenmeli ve kullanımdan önce iyice çalkalanmalıdır.

TÜM BİTKİLER İÇİN DOZLAR:
YAPRAKTAN UYGULAMALARDA 100 lt suya 200cc-250 cc dozunda uygulama yapılmalıdır.
TOPRAK UYGULAMALARINDA DA 1000 m² alana 500cc-800cc uygulanmalıdır.
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şelatlı Bounty Aktivator Sıvı Gübre (10 lu Özel Karışım) Şelatlı Bounty Aktivator Sıvı Gübre satışı güncel fiyatları sıvı gübre satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. DGKQVZ67 Şelatlı Bounty Aktivator Sıvı Gübre (10 lu Özel Karışım)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.