700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Sebze ve Çiçek Fidesi Dikim Gübresi (50 Fide İçin)

Garanti Süresi
24 Ay
* 98,90 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
98,90 TL
Özel Karışım Fide Dikim Gübresi 
Bu ürünümüzü dikim aşamasında kullanabilirsiniz.Ürünümüzü 50 fide için kullanalabilirsiniz.Her sebze veya çiçek fidesi yatağına 1-2 çay kaşığı koymanız yeterlidir. , Ürünün içerisinde fidan kök gelişimi hızlandıracak leonardit kökenli organik gübre, yarasa gübresi ve fide köklerinin su ihtiyacını minumum seviyeye getiren aqusorb su tut gübresi vardır.
 
Leonardit kökenli organik gübre fidan köklerinin dikimden sonra daha hızlı gelişmesini sağlar, yarasa gübresi bitkininizin daha hızlı gelişmesini su tut ise fidenizin su ihtiyacını minumum seviyeye çeker.
 
Kullanımı:Sebze fidesi çukurunuza 1-2 çay kaşığı koymanız yeterlidir.Sebzelerinizi yerleştiriniz dikiminizi yapınız.Hemen arkasında sulamanızı yapınız.Fazla kullanım kesinlikle yapmayınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sebze ve Çiçek Fidesi Dikim Gübresi (50 Fide İçin) Sebze ve Çiçek Fidesi Dikim Gübresi satışı güncel fiyatları gübre satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. AELRX689 Sebze ve Çiçek Fidesi Dikim Gübresi (50 Fide İçin)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.