700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Rudolph Gala Çiçeği Soğanı Kök Yumrusu (1 adet)

* 8,12 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
8,12 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Calla Çiçeği diğer bir adıyla Gala Çiçeği Afrika oijinli bir çiçektir. Gala çiçeğinin boyları 25-50 cm arasındadır.İç mekanlarda süs bitkisi olarak kullanılmaktadır.Gala bitkisi yaz aylarında çiçeklenmektedir.Işık alan bir yerde bulunmaları özellikle öğlen vaktinde güneş ışığını bol almaları bitkinin gelişimi açısında iyi olacaktır.Gala bitkisinin gece ısısı 1o derece altında olmamalıdır.

Calla Çiçeği Gala Çiçeği Soğanlarını Nereye Dikebilirim?

Saksı içerisinde ev ortamında bakabilirsiniz.Yazın bahçenizde kışın ise muhakkak 12 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda muhafaza edilmelidir.

Gala Çiçeği Ne Zaman Dikilmelidir?

Gala Çiçeği soğanlarını Şubat ayları ile Mayıs ayları arasında dikebilirsiniz.

Gala Çiçeği Soğanları Nasıl Dikilmelidir?

Çiçek soğanlarınızın çukurlarını veya kanalını mümkünse 10-15 gün önceden açmanız ve dikime geçmeden önce sulamanız önerilir. Bahçenizde v soğanlarını ekerken ilk yapmanız gereken çiçek soğanı çukurunu çapından biraz daha geniş olacak şekilde çukuru açmanızdır.Soğanlar arası mesafe 30 cm arasında dikim derinliği ise 6-10 cm arasında olmalıdır.Almış olduğunuz Gala Çiçeği soğanları uçları yukarı gelecek şekilde yerleştiriniz ve üzerine 10-15 cm toprakla kapatınız ve hemen sulamasını yapınız. Gala Çiçeği soğanlarını çeşide göre yaz aylarında çiçek açacaktır.

Ev İçerisinde ,Terasta Balkon Gala Çiçeği Yetiştirebilir mi?

Ev içerisinde , balkonda, terasta saksı içerisinde Gala Çiçeği soğanları yetiştirebilirsiniz.

Saksıya Gala Çiçeği Soğanını Nasıl Dikilmelidir?

Saksı içerisinde Gala Çiçeği soğanlarını dikmeden önce saksınız için toprak karışımını yapmanızda fayda var.10 litrelik toprak harcının asgari %20 sini torf kullanabilirsiniz.Geriye kalanını ise bahçenizdeki toprakla karıştırabilirsiniz.Almış olduğunuz saksının tabanına 3-4 cm yükseklik çakıl taşları yerleştiriniz ve toprakla doldurunuz.Saksı yüksekliğine göre Örneğin saksınız 30 cm , 4 cm çakıl taşı koyalım yaklaşık 15 cm toprak doldurunuz, toprağı sulayınız ve Gala Çiçeği soğanlarını birbirine değmeyecek şeklide 10 cm aralıklarda sivri uçları yukarı gelecek şeklide yerleştiriniz ve üstünü 5 cm toprakla kapatınız hemen ardından sulama işlemini yapınız. Gala Çiçeği soğanlarının çeşide göre yaz aylarında çiçek açacaktır.

Saksıda Gala Çiçeği Soğanı Toprak Harcı Nasıl Olmalıdır?

Saksıda Gala Çiçeği yetiştiriciliği için toprak karışımın %20 sinde torf kullanmanız önerilir.Başlangıç için harçta çiftlik gübresinin kullanımı önerilmez fakat ilerleyen dönemler kullanabilirsiniz.

Gala Çiçeği Soğanı Gübrelemesi Nasıl Olmalıdır?

Çiçek açma döneminde Gala Çiçeği soğanlarında tam yanmış çiftlik gübrelerini verebilirsiniz.Ayrıca çiçek açma döneminde Npk(azot potasyum ve fosfor karışımlı gübreler) gübreleri uygularsanız çiçek açmalar daha hızlı ve sağlıklı olacaktır.

Gala Çiçeği Soğanları Nasıl Sulanmalıdır?

Soğan dikiminden hemen sonra mutlaka sulama yapmalısınız.Soğuk ve kuru havalarda mutlaka sulama yapınız.

Almış Olduğum Gala Çiçeği Soğanlarını Dikemezsem Nasıl Saklayabilirim?

Herhangi bir sebebten ötürü Gala Çiçeği soğanlarını dikemezseniz Gala Çiçeği soğanlarını buzdolabınızın meyve rafına güneş almayacak bir şekilde sararak yerleştiriniz.Mayıs sonuna kadar mutlaka dikim yapmalısınız.

Gala Çiçeği Soğanı Satışı Nasıl Yapılmaktadır?

Gala Çiçeği soğanı sezonluk bir ürün olduğu için yılın belli dönemlerinde satışı yapılmaktadır.Ocak Mayıs ayları arasındaGala Çiçeği soğanı satışıyapılmaktadır.

Gala Çiçeği Soğanı Gönderimleri Nasıl Yapılmaktadır?

Satın almış olduğunuz Gala Çiçeği soğanları anlaşmalı kargo şirketleri ile gönderilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rudolph Gala Çiçeği Soğanı Kök Yumrusu (1 adet) En uygun ödeme seçeneği ile rudolph çiçeği soğanı satışı İle E-fidancim.com'da. 2016-f1-2 Rudolph Gala Çiçeği Soğanı Kök Yumrusu (1 adet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.