700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Özel Gül Gelişimi ve Gonca Çapı Artıran Gübre (10 Fidan İçin)

* 16,83 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
16,83 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
10 fidan içindir.İçeriğinden %18 azot, %18 fosfor , %18 potasyum  olup geriye kalanı ise  demir, mangan, molibden, çinko ve humik asitten oluşmaktadır.Özel karışım gübre olup fidan kök gelişimi başladıktan sonra vermenizi tavsiye ederiz.Bahçedeki 1 yaşlı fidanlar için yarım çay bardağından fazla verilmesi tavsiye edilmez.Saksı içerisindeki 1-3 yaşlı fidanlarda 1 tatlı kaşığı atmanız yeterlidir.

Gübreyi fidanının toprağına iyice harmanlayınız ve arkasından bolca sulama yapınız.Dilerseniz damlama sisteminde de kullanabilirsiniz.Güller için hazırladığımız özel hazır karışım gübredir.10 adet 1-2 yaşlı fidan için kullanabilirsiniz.Fidan başına yarı çay bardağı vermeniz yeterlidir.Gübreyi toprakla harmanladıktan sonra yaptıktan sonra mutlaka iyi bir şekilde sulama yapmanızı gerekir.Değişim 10-15 gün içerisinde gözle görülür bir şekilde olacaktır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Özel Gül Gelişimi ve Gonca Çapı Artıran Gübre (10 Fidan İçin) En uygun ödeme seçeneği ile güller için organik gübre GHJLRS48 Özel Gül Gelişimi ve Gonca Çapı Artıran Gübre (10 Fidan İçin)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.