700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Oturak Barbunya Fidesi 5 adet

Kategori
* 71,83 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
71,83 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Oturak Barbunya Fidesi
Geleneksel doğal tohumlar ile e-fidancim.com tarafından üretilmiş oturak barbunya fidesinden alacak olduğunuz sebzelerden yine aynı bitkinin tohumlarını elde edebilirsiniz.E-fidancim.com üzerinden barbunya fidesi diğer sebze fidesi çeşitlerini en uygun ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.
Barbunya Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?
Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz barbunya  fidelerini  dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz  bahçenizin tavına gelmiş  ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve barbunya fidesi dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle  gıda takviyesi yapılması gerekir.


Barbunya fidelerinizin dikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Barbunya fidesinin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift  dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.

Barbunya fidelerini , fideler   arası 7-12 cm arasında, sıralar arası 40-60  cm olacak şekilde dikebilirsiniz

 
Barbunya  Fidelerini 
Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.
Barbunya fidesi dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Oturak Barbunya Fidesi 5 adet 1 Günde Adrese Teslim Ücretsiz Kargo Seçeneği ile Sertifikalı Oturak Barbunya Fidesi Satışı. FİDOMAT52 Oturak Barbunya Fidesi 5 adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.