700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Noni(Hint Dutu) Tohumu(5 adet)

* 23,73 TL den başlayan taksitlerle!!
5.00 Puan - 1 Değerlendirme
23,73 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
HİNT DUTU ( NONİ) VE FAYDALARI
 
Alternatif tıbbın yeni gözdesi Hint dutu yani diğer adıyla Noni'nin, bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği ve vücudun kendisini onarma savaşına yardımcı olduğu belirtiliyor....
Noni / Hint Dutu/Morinda Citrifolia, Tahiti ve Havai'de yetişen bir ağacın meyvesinden elde edilmektedir.
 
NONİ (Morinda Citrifolia), yalnızca Güney Pasifik'te bulunan volkanik adalarda yetişiyor. Bu tropical meyvenin, bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği ve vücudun kendini onarma savaşına yardımcı olduğu belirtiliyor. Meyve suyu olarak tüketilen Noni'nin dünyada ender bulunan bitkiler arasında yer aldığı bildiriliyor. Pasifik adaları yerlileri bu meyveyi, iyileştiren özellikleri sebebiyle bir kaynak olarak kullandıkları ileri sürülüyor. Etrafa hafif acı ve peynirimsi bir koku yayan Noni 'peynir meyvesi' olarak da biliniyor. Polonya, Çin, Hindistan gibi ülkelerde 2 bini aşkın yıldır kullanılan Noni'nin halk içinde "eskilerin Aspirin'i" olarak anıldığı belirtiliyor.
 
FAYDALARI:
 
Hücre yenileyici,Gençleştirici,Cildi düzeltici ve yenileyici olup Tümör olusumlarına,
Astıma karşı,Kan damarları ve kalp rahatsızlıklarına karşı kalbi destekleyici, Alerjiye ve romatizmaya,Cinsel yaşam bozukluklarına,Bakterilere ve viruslere karsı,Mantar olusumuna karşı,Baş ağrısı, migren ve kas ağrılarına,Kandaki kolesterol ve şeker düşürücü,Böbrek ağrıları ve rahatsızlıkları,Stres ve Uyku bozukluklarına karşı faydaları tespit edilmistir.
 
Strese karşı etkili olduğu ve düşünme yeteneğini artırıcı kalbi destekleyici, Kas gelişimi artırıcı, Kadınlarda ve erkeklerde cinsel yasamı düzenleyici, Zayıflatıcı, Rahat uyku uyumayı sağlayıcı önemli etkileri görülmüştür. Kullanımı:İhtiyaca göre yemekten önce veya sonra günde bir ve iki kapsül alınması önerilir
 
 
Vücudun hastalıklara ve enfeksiyonlara karşı savaşma konusundaki doğal yeteneğini güçlendirmek suretiyle bağışıklık sisteminin gelişimini destekler. Aynı zamanda vücudun DNA ya zarar veren serbest radikallerden kurtulmasına yardımcı olan potansiyel bir antioksidandır.
 
Hasat zamanı: Meyveleri olğunlaştıktan sonra toplanır, ya kurutulur kışa saklanır, ya şurubu yapılır veya yenir. Yaprak ve kök kabukları iyice kurutulduktan sonra porselan kaplarda muhafaza edilir.
Noni yetiştirmek
Merhabalar ben bu üründen yetiştirmek istiyorum mevsim yetişim koşullarına uygun mudur?hangi mevsimde,hangi ortamda yetiştirmek uygundur acaba?
Seda Topraktepe | 02/11/2013
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Noni(Hint Dutu) Tohumu(5 adet) noni tohumu, noni tohumu satışı, noni tohumu çeşitleri, noni yetiştiriciliği, noni tohumu, hint dudu tohumu, hint dudu tohumu satışı TTT731 Noni(Hint Dutu) Tohumu(5 adet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.