700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Nitrolex Azot Çinko Karışımlı Sıvı Gübre

* 41,05 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
41,05 TL
Ürün Seçenekleri
Hacim
Sıvı Azot Çinko Gübre Özellikleri
Üre azotu %15
Suda çözünür çinko %4
Uygulama damlama, yaprak
Bitkide Azot Ne İşe Yarar?
Abitkilerde kök gelişimi, bitki boyu, gövde kalınlığı, yaprak sayısı ve iriliği, dal sayısı, kalınlığı ve uzunluğu, sürgün ve meyve/dane gelişimine doğrudan etkilidir. Bitkilerin vejetasyon dönemi boyunca topraktan azot aldığı unutulmamalı ve gelişiminin her evresinde toprakta yeterli düzeyde azot bulunması sağlanmalıdır. Azot salma sulama,yağışlarla yada toprak yüzeyinde kaldığında en kolay kayba uğrayan bitki besin maddesidir.yıkanmadan kaynaklanan kaybı en aza indirmek için azotlu gübrelemenin belli aralıklarla birkaç defa da tamamlanması en doğru yaklaşım olacaktır.
Bitkide Çinko Ne İşe Yarar?
Çinko bitkilerde klorofil oluşumu ve gelişmeyi teşvik eden hormonların faaliyetleri için gereklidir. Suyun bitkiye alınımı ve kullanımında görev alır. Fazla miktarlarda yapılan fosforlu gübreleme, potasyumu yüksek topraklar ve kireçli topraklar çinko noksanlığına neden olmaktadır. Noksanlığı durumunda bitki gelişiminde gerileme, yaprak boyunda azalma ve şeklinde bozulma, meyve boyu ve gelişiminde azalmalar görülür.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nitrolex Azot Çinko Karışımlı Sıvı Gübre Azot Çinko Karışımlı Sıvı Gübre satışı en uygun fiyata E-fidancim.com'da. AGHMR457 Nitrolex Azot Çinko Karışımlı Sıvı Gübre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.