700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Kuşburnu Marmelatı 450Gr

Garanti Süresi
24 Ay
* 17,46 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
17,46 TL

Doğal kuşburnu marmeladı içerdiği vitaminler sebebiyle, yaz ve kış aylarında kullanılabilecek bir marmelat türüdür. Özellikle kış aylarında grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı büyük bir koruyucu olan kuşburnu, C vitamini deposu olarak biliniyor.

Doğal kuşburnu ülkemizde birçok bölgede bulunmaktadır. Özellikle yetişmesi bakımından özel bir toprak ihtiyacı olmadığı için en vasıfsız arazilerde bile yetişebilmektedir. Doğal kuşburnu işlem görmemiş olgun meyvesi portakaldan çok daha fazla C vitamini içerir. Doğal kuşburnunun içindeki C vitamini ısıya çok duyarlıdır yani ısı artıkça C vitamini miktarı azalmaktadır. Çay ve Marmelat yaparken de buna dikkat edilmesi gerekir.

Doğal Kuşburnunun Faydaları Nelerdir? Hangi Hastalıklara İyi Gelir?

• Doğal kuşburnu güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Bu etkisi deneysel araştırmalarda tespit edilmiştir. C vitamini açısından en zengin bitkilerden birisi de doğal kuşburnu meyvesidir.

• Doğal kuşburnu iltihaplı hastalıklarda, iltihabın giderilmesinde yardımcı olur. Eklem kireçlenmesi ve romatizma ağrılarının giderilmesindeki faydaları klinik araştırmalarda tespit edilmiştir.

• Doğal kuşburnu bitkisi bağışıklık sistemini güçlendirir, soğuk algınlığı, grip ve nezleye karşı koruyucu etkisini gösterir. Gribal enfeksiyonlara yakalanmamak için günde 3 tatlı kaşığı kuşburnu marmelat yenilebilir.

• Ağustos 2005′te yapılan klinik çalışmalarda doğal kuşburnu eklem ağrısı olan hastaların % 82 sinde ağrılarda azalmaya neden olmuştur.

• Dr. Kaj Winther, kireçlenme ve eklem ağrıları olan hastalar için kuşburnu marmeladını önermektedir.

• 2007 yılında Danimarka’da yapılan bir çalışmada kuşburnunun parasetamol ya da diğer ağrı kesicilere göre daha etkili ve çok daha az yan etkiye sahip olduğu gözlenmiştir.

• Dr. Robin Christensen kuşburnu marmeladının artritin tedavisinde kullanılabileceğini belirtmiştir. 3 ay süresince hastalara kuşburnu marmeladı verilmiş ve bunun parasetamolden 3 kat daha etkili olduğu tespit edilmiştir.

• Kuşburnu böbrek üstü bezlerine olan etkisiyle hormonların üretimini destekler.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kuşburnu Marmelatı 450Gr Cazip Fiyatlara e-fidancim.com'dan Kuşburnu Marmelatı 450Gr satın alıp güzel tatları sizde tadın. ez_LCDESU47 Kuşburnu Marmelatı 450Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.