700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Kts Potasyum Kükürt Ağırlıklı Sıvı Gübre

* 41,05 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
41,05 TL
Ürün Seçenekleri
Hacim
Kts Potasyum Kükürt Ağırlıklı Sıvı Gübre
Garanti edilen gübre içeriği %25 potasyum, %42 kükürttür.
Uygulama Zamanı:İlk meyve oluşumuna başlayarak 2-3 uygulama
Uygulama Dozu:Damladan dönüme 2-4 litre, yapraktan 200-300 cc 100 litreye.

Potasyum Gübresi Faydaları
Potasyum, ürünün kalitesini arttırır, meyvenin tat, aroma ve renk yönünden gelişmesine katkıda bulunur. Potasyumun en önemli fonksiyonlarından biriside bitkinin su dengesini düzenlemesidir. Bu nedenle potasyum eksikliği bitkilerin susuzluğa karşı dirençlerinin azalmasına neden olmaktadır. Kök gelişimini teşvik eder, hastalık ve susuzluğa dayanıklılığı arttırır. Bitkide protein, şeker ve yağ oluşumuna katkıda bulunur.

Kükürt Uygulaması Faydaları
Kükürt, bitki bünyesindeki çeşitli fonksiyonlarından dolayı ürün miktarını ve ürünün kalitesini etkiler. Bitkilerde protein, enzimler ve vitaminlerin işlevlerine yardımcı olur. PH’sı yüksek topraklarda pH’yı düşürmede etkili olur.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kts Potasyum Kükürt Ağırlıklı Sıvı Gübre Kts Potasyum Kükürt Ağırlıklı Sıvı Gübre satışı güncel fiyatları gübre satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. ADPQWZ48 Kts Potasyum Kükürt Ağırlıklı Sıvı Gübre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.