700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Klonal Anaçlar Üzerinde Amasya Elma Yetiştiriciliği

Amasya Elma Fidanı Yetiştiriciliği İncelikleri

Amasya elma ülkemizin geleneksel elma çeşitlerinden biri olup en yaygın ve bilenen bir çeşittir.Ağaç verimi gayet iyi olup çıtır elma grubuna girmektedir.Genelde iç piyasada talep güzel fiyatlara pazarlanmaktadır.Yemesi ve aroması gayet güzeldir.

Bodur amasya elma yetiştiriciliğinde mm106 ve m9 klon elma anaçları kullanılmaktadır.MM106 üzerine amasya elma fidanı- ağacının verimi 40-80 kg arasından, m9  üzerinde 15-25 kg arasındadır.Dekara yarı bodur anaçlı 60, tam bodur anaçlı 200 fidan dikimi yapılabilmektedir.

Amasya Elma Fidanı Hakkındaki Videomuz


 

Hobiciler İçin Amasya Elma Fidanı Yetiştiriciliği

Hobi amaçlı amasya elma yetiştiriciliği yapmak istiyorsanız ılıman iklim kuşağı hariç her bölgeye amasya elma fidanı dikimini yapabilirsiniz.Klon anaçlı fidan almanız tavsiyemizdir.

Amasya elma fidanını dilerseniz saksı içerisinde balkonunuzda yetiştirebilirsiniz.Yine bodur veya yarı bodur anaçlı fidan dikmeniz gerekir.

Bodur, yarı bodur ve klasik anaçlı amasya elma fidanı, tüplü açık kök formlarda üretilmektedir.Tüplü aşılı sertifikalı elma fidanı çeşitlerini her mevsim dikebilir, açık kök olan amasya  elma fidanını ise 11. ay ile 4. ay arasından dikebilirsiniz.

E-fidancim.com üzerinden iletişim numaralarımızdan bizleri arayarak amasya  elma yetiştiriciliği ve toptan satışı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Satışı yapılan meyve fidanları sertifikalı olup özel tasarım karton kolilerde anlaşma yapılan kargo şirketleri ile gönderilmektedir.E-fidancim.com üzerinden 7/24 fidan siparişlerinizi verebilir, bilgi@e-fidancim.com adresinden veya iletişim numaralarımızdan bizleri arıyarak teknik destek alabilirsiniz.Ayrıca youtube kanalımızı ve facebook , twitter sayfamızdan bizleri takip ederek yeniliklerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.E-fidancim.com Fidandan Daha Fazlası


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.