700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Karasal Bölgeler İçin Yarı Bodur Aşılı Elma Fidanı Pakedi

* 522,51 TL den başlayan taksitlerle!!
3.00 Puan - 1 Değerlendirme
522,51 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

Bahçenizde artık elma fidanları fazlasıyla meyve verecek.Temmuz ayından ekim ayına kadar hasat dönemi olan oluşturduğumuz tüplü yarı bodur aşılı elma fidanı çeşitleri ile 3-4 boyunca bahçenizde dalında elma koparma zevkini yaşıyacak sevdiklerinizde paylaşma imkanı bulacaksınız. Temmuz ayının 2. Haftasında olan jersey mac elma, ağustos ayının ilk haftasında olan mondial gala,eylül ayının 2. Haftasında olan golden ve ekim ayının 3. Haftasında olan granny smith elma fidanı, tüplü yarı bodur elma fidanı paketi içerisindedir.Bu elma çeşitleri rakımı 500 metre ve yukarısı olan yerler için geçerlidir.Hasat tarihi hesaplaması rakıma göre değişir.

1 adet yarı bodur Jersey Mac elma fidanı

1 adet yarı bodur Mondial Gala elma fidanı

1 adet yarı bodur Golden elma fidanı

1 adet yarı bodur Grany Smith elma fidanı

Küçük
Ürün elime ulaştı. Gerçekten özenli olarak paketliydi. Ama kargoya verme ve bana ulaşması bir haftayı geçti. Birde baya küçük geldi. Yani ürün almaniz en az 3 yılı bulur.
ismail kaplan | 18/10/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karasal Bölgeler İçin Yarı Bodur Aşılı Elma Fidanı Pakedi hobiciler için yarıbodur elma fidanı çeşitleri, golden elma fidanı, granny smith elma fidanı, mondial gala elma fidanı, jersey mac elma fidanı, hobi meyve yetiştiriciliği, elma fidanı satışı, sertifikalı tüplü elma fidanı satışı, elma fidanı çeşitleri, satılık elma fidanı BEGAFIU4 Karasal Bölgeler İçin Yarı Bodur Aşılı Elma Fidanı Pakedi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.