700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Karasal Bölgeler İçin Tüplü Aşılı Yarı Bodur Armut Fidanı Paketi

* 591,52 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
591,52 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Sofranızdan armut meyvesinin eksik olmamasını istiyorsanız işte sizlere bulunmaz bir fırsat.Tamamı erken meyve vermeye eğilimli tüplü yarı bodur armut fidanı çeşitlerini 12 ay dikebilirsiniz.Bu armut fidanı meyve paketinde sizlere  Haziran ayı içerisinde olan Etruşka Armudunu, Temmuzun son çeyreklerinde dalkıran Santa Maria armudu, Ağustos son aylarında Williams armutdu ve eylül sonlarında deveci armudunun tadına bakabilirsiniz.
 
1 adet tüplü yarı bodur haziran güzeli(june beauty) armut fidanı
1 adet tüplü yarı bodur etruşka armut fidanı
1 adet tüplü yarı bodur santa maria armut fidanı
1 adet tüplü yarı bodur deveci armut fidanı
 
Pakette Yer Alan Armut fidanı Çeşitlerini Nerelere Dikebilirim?
Belirtilen armut fidanı çeşitlerini karasal iklime sahip kesimlere veya kar yağan kışları sert olan sıfırında altına düşen sahil kesimlerede dikebilirsiniz fakat sıcaklığın sıfırın altına düşmediği yerlerde de deveci çeşidi hariç diğer paket içerisinde olan armut fidanı çeşitlerini dikebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karasal Bölgeler İçin Tüplü Aşılı Yarı Bodur Armut Fidanı Paketi Uygun fiyata hızlı kargo düşük fiyat ile tüplü aşılı sertifikalı armut fidanı, armut fidanı satışı,çeşitleri, yetiştiriciliği, sulaması, bakımı KUFQVYZ9 Karasal Bölgeler İçin Tüplü Aşılı  Yarı Bodur Armut Fidanı Paketi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.