700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Karasal Bölgeler İçin Aşılı Yarı Bodur Kayısı Fidanı Paketi

* 664,88 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
664,88 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Çoğu yazlıkçı müşterimizden "Yazlığımda kayısı fidanı var ama meyve vermiyor" şeklinde şikayet alıyoruz.Her kayısı çeşidi her yerde olmaz.Sizlere yönelik 12 ay dikilebilen tüplü yarı bodur kayısı çeşitlerini hazırladık.Mayıs ayının 4. haftasında sonra olan çağataybey kayısı , ve hemen arkasından hasada gelen aldeniz kayısı ve haziran ayının 2.-3. haftasında olan ziraat şekerpares, haziran ayının son haftası olan roksana  kayısı sizleri fazlasıyla tatmin edecektir.Fidanların tamamı yarı bodur tüplü aşılı kayısı fidanı olarak gönderilmektedir.Yarı bodur gönderilmesinin sebebi bir an önce meyve almanız içindir.Hasat tarihleri deniz seviyesinde 150-250 metre arasında olan yerler için geçerlidir.Hasat tarihleri rakıma göre değişir.Verilen hasat tarihlerleri deniz seviyesinde 200-300 metre yükseklikteki olan bölgeler için verilmiştir.Yüksek rakımlı olan bölgeler daha ilerleyen zamanlarda olacaktır.
 1 adet yarı bodur roksana kayısı fidanı
1 adet yarı bodur çağataybey kayısı fidanı
1 adet yarı bodur aldeniz kayısı fidanı
1 adet yarı bodur ziraat şekerparesi kayısı fidanı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karasal Bölgeler İçin Aşılı Yarı Bodur Kayısı Fidanı Paketi roksana yarı bodur aşılı kayısı fidanı, aldeniz yarı bodur aşılı kayısı fidanı, çağataybey yarı bodur aşılı kayısı fidanı, orange ruby yarı bodur aşılı kayısı fidanı, hobiciler için kayısı fidanı paketleri, kayısı fidanı satışı, online kayısı fidanı satışı, kayısı fidanı çeşitleri DEFHPS36 Karasal Bölgeler İçin Aşılı Yarı Bodur Kayısı Fidanı Paketi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.