700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

June Gold Haziran Altını Armut Yetiştiriciliği İncelikleri

June Gold Armut  Yetiştiriciliği İncelikleri

June gold   armudunun meyve şekli hafif basık ampül  şeklinde , yola dayanımı ve raf ömrü uzun olan bir çeşittir.Hasat zamanı rakıma göre değişmektedir.Rakım düşüktükçe hasat öne gelip rakım artıkça hasat zamanı ilerleyen haftalara gidecektir.June Gold Armut  fidanının profesyonel ve hobi amaçlı  sahil ılıman iklime sahip bölgeler hariç  tüm rakımlarda yetiştiriciliği yapılabilir.

 

 

 

Profesyonel june gold  armut bahçerinden mutlaka tozlayıcı kullanılması gerekir ama hobi amaçlı yapıyorsanız kullanmayabilirsiniz fakat verim düşecektir.Tozlayıcı olarak akça, etruşka armut kullanılabilir.

 

June Gold  armudunu tam bodur ve yarı bodur fidanlar kullanarak saksı içerisinden ev içerisinden veya balkonda yetiştirebilir dalından meyve koparma zevkini yaşayabilirsiniz fakat kullanmanız gereken saksıda asgari 10 litrelik bir saksıda olmalı ve kışın armut fidanınızı mutlaka  balkona koymalısınız aksi durumdan fidanınızdan meyve kopartmanız çok zor olacaktır.Armut fidanlarından sulama sıkılığınız açık alanda yazın 15-20 günde bir olması yeterlidir.Sulama süresi fidanının yaşına ile doğru orantılıdır.Armut ağacının yaşı arttıkça sulama süresi artacaktır.

 

 

E-fidancim.com üzerinden satışı yapılan June Gold  armut fidanları 3 farklı anaç üzerinde üretilmektedir.Klasik armut anacı, yarı bodur armut anaçlı ve tam bodur armut anaçları June Gold  armudu fidanı üretiminde kullanılmaktadır.

June Gold Armut Fidanı Hakkındaki Video



Bodur, yarı bodur ve klasik anaçlı june gold armut fidanı, tüplü açık kök formlarda üretilmektedir.Tüplü june gold armut fidanlarını her mevsim dikebilir, açık kök olan june gold  armut fidanını ise 11. ay ile 4. ay arasından dikebilirsiniz.

 

 

Satışı yapılan meyve fidanları sertifikalı olup özel tasarım karton kolilerde anlaşma yapılan kargo şirketleri ile gönderilmektedir.E-fidancim.com üzerinden 7/24 fidan siparişlerinizi verebilir, bilgi@e-fidancim.com adresinden veya iletişim numaralarımızdan bizleri arıyarak teknik destek alabilirsiniz.Ayrıca youtube kanalımızı ve facebook , twitter sayfamızdan bizleri takip ederek yeniliklerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.E-fidancim.com Fidandan Daha Fazlası

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.