700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Jackson V.Gold Glayör Çiçeği Soğanı (5 adet)

* 7,09 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
7,09 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Glayör Çiçeği Soğanları bitkilerin en tanınmış olanların biri olup glayör çiçeğini soğanı kullanarak bir parça güneş göre bahçede boş yeriniz varsa kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.Glayör çiçeğinin bir adı ise Kılıç çiçeğidir.Glayör çiçeğinin boyları 180-150 cm arasındadır.Yetiştirilmesi çok kolay bir çiçek soğanıdır.Metrekareye 80-150 adet glayör çiçeği soğanı kullanarak çok hoş görüntüler oluşturabilirsiniz.İklimi aşırı derece soğuk olan yerlerde kışın soğanlar çıkarılmalıdır.Çiçeklenme zamanı yaz aylarındadır.

Glayör Çiçeği Soğanlarını Nereye Dikebilirim?

Bahçenizde,saksı içerisinde ev ortamında dikebilirsiniz.Düzenli sulama ister.

Glayör Çiçeği Ne Zaman Dikilmelidir?

Glayör Çiçeği soğanlarını Şubat ayları ile Mayıs ayları arasında dikebilirsiniz.

Glayör Çiçeği Soğanları Nasıl Dikilmelidir?

Çiçek soğanlarınızın çukurlarını veya kanalını mümkünse 10-15 gün önceden açmanız ve dikime geçmeden önce sulamanız önerilir. Bahçenizde v soğanlarını ekerken ilk yapmanız gereken çiçek soğanı çukurunu çapından biraz daha geniş olacak şekilde çukuru açmanızdır.Soğanlar arası mesafe 10-15 cm arasında dikim derinliği ise 10-12 cm arasında olmalıdır.Almış olduğunuz Glayör Çiçeği soğanları uçları yukarı gelecek şekilde yerleştiriniz ve üzerine 10-15 cm toprakla kapatınız ve hemen sulamasını yapınız. Glayör Çiçeği soğanlarını çeşide göre yaz aylarında çiçek açacaktır.

Ev İçerisinde ,Terasta Balkon Glayör Çiçeği Yetiştirebilir mi?

Ev içerisinde , balkonda, terasta saksı içerisinde Glayör Çiçeği soğanları yetiştirebilirsiniz.

Saksıya Glayör Çiçeği Soğanını Nasıl Dikilmelidir?

Saksı içerisinde Glayör Çiçeği soğanlarını dikmeden önce saksınız için toprak karışımını yapmanızda fayda var.10 litrelik toprak harcının asgari %20 sini torf kullanabilirsiniz.Geriye kalanını ise bahçenizdeki toprakla karıştırabilirsiniz.Almış olduğunuz saksının tabanına 3-4 cm yükseklik çakıl taşları yerleştiriniz ve toprakla doldurunuz.Saksı yüksekliğine göre Örneğin saksınız 30 cm , 4 cm çakıl taşı koyalım yaklaşık 15 cm toprak doldurunuz, toprağı sulayınız ve Glayör Çiçeği soğanlarını birbirine değmeyecek şeklide 10 cm aralıklarda sivri uçları yukarı gelecek şeklide yerleştiriniz ve üstünü 10 cm toprakla kapatınız hemen ardından sulama işlemini yapınız. Glayör Çiçeği soğanlarının çeşide göre yaz aylarında çiçek açacaktır.

Saksıda Glayör Çiçeği Soğanı Toprak Harcı Nasıl Olmalıdır?

Saksıda Glayör Çiçeği yetiştiriciliği için toprak karışımın %20 sinde torf kullanmanız önerilir.Başlangıç için harçta çiftlik gübresinin kullanımı önerilmez fakat ilerleyen dönemler kullanabilirsiniz.

Glayör Çiçeği Soğanı Gübrelemesi Nasıl Olmalıdır?

Çiçek açma döneminde Glayör Çiçeği soğanlarında tam yanmış steril çiftlik gübrelerini verebilirsiniz.Ayrıca çiçek açma döneminde Npk(azot potasyum ve fosfor karışımlı gübreler) gübreleri uygularsanız çiçek açmalar daha hızlı ve sağlıklı olacaktır.

Glayör Çiçeği Soğanları Nasıl Sulanmalıdır?

Soğan dikiminden hemen sonra mutlaka sulama yapmalısınız.Soğuk ve kuru havalarda mutlaka sulama yapınız.

Almış Olduğum Glayör Çiçeği Soğanlarını Dikemezsem Nasıl Saklayabilirim?

Herhangi bir sebebten ötürü Glayör Çiçeği soğanlarını dikemezseniz Glayör Çiçeği soğanlarını buzdolabınızın meyve rafına güneş almayacak bir şekilde sararak yerleştiriniz.Mayıs sonuna kadar mutlaka dikim yapmalısınız.

Glayör Çiçeği Soğanı Satışı Nasıl Yapılmaktadır?

Glayör Çiçeği soğanı sezonluk bir ürün olduğu için yılın belli dönemlerinde satışı yapılmaktadır.Ocak Mayıs ayları arasındaGlayör Çiçeği soğanı satışıyapılmaktadır.

Glayör Çiçeği Soğanı Gönderimleri Nasıl Yapılmaktadır?

Satın almış olduğunuz Glayör Çiçeği soğanları anlaşmalı kargo şirketleri ile gönderilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Jackson V.Gold Glayör Çiçeği Soğanı (5 adet) En uygun ödeme seçeneği ile jackson gold glayör çiçeği soğanı satışı E-fidancim.com'da. 2016-F3 Jackson V.Gold Glayör Çiçeği Soğanı (5 adet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.