700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Saksılık Aromarik Yeşi Geniş Yapraklı Fesleğen Fidesi (5 adet )

* 109,30 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
109,30 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Fesleğen
Bakımı oldukça kolay, iç mekan içerisinde 12 ay boyunca yetiştiriciliği yapabileceğiniz bir bitkidir.
Gönderilecek Fesleğen Fidesi Teknik Bilgileri Lütfen Dikkali Bir Şekilde Okuyunuz
-Gönderilecek Ürün:Gönderilecek ürün fidedir.Size 2. resimdeki gibi fide gelecektir.1  numaralı resimdeki bitkiyi göstermek amaçlı konulmuştur.
-Fesleğen Fidesi Gönderimi:Özel tasarım fide kolisinde gönderim yapılmaktadır.
-Fesleğen Geldiğinde Ne Yapmalıyım:Fesleğen fidelerinizi geldiğinde hemen ambalajından çıkartınız, hafif sulayınız.
-Saksıda Yetiştiriciliğe:Uygun
-Sıcaklığa Dayanımı ve Bitki Konumu:Soğuk iklimlerde kışın açıkta yetiştiriciliği tavisye edilmez, yazın ise aşırı sıcak olan yerlerde yetiştiriciliğini yapmak zordur.Konum olarak gölge yarı gölge ve az rüzgar alan yerlerin tercih edilmesi her zaman daha iyi olacaktır.
Çiçek Fidesi Dikimi
-Fesleğen Fidesi Dikimi:Dikimi:Size gelen ürünleri toprak hizasında dikim yapmanız gerekir.Dikim için en uygun sabah saatleri veya ikindir vaktidir.Fidelerinizi dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Fide dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
-Fesleğen Fidesi Dikim Mesafesi:Fideler arası 10 cm,sıra arası 10 cm olacak şekilde dikebilirsiniz.
-Fesleğen Fidesi Dikim Zamanı:Dört mevsim dikilebilir.Rüzgarsız ve buharlaşmanın en az olduğu zaman dilimlerinde dikmeniz her zaman daha sağlıklı olacaktır.
-Fesleğen  Fidesi Dikim Derinliği:Fidelerinizi saksı veya kendi toprak hizasında dikebilirsiniz.
-Fesleğen Fidesi Dikim Yerleri:Genellikle bahçenin herhangi bir yerine (güneşli, gölgeli, yarı gölgeli alanlar, bordürler, teraslar, çitlerin etrafı veya ağaç altlarına vb…) dikilebilirler.
 
Çiçek Fidesi Gübreleme
-Fesleğen Fidesi Gübrelemesi ve Sulaması :Yavaş salınımlı akıllı gübrelerden kullanabilirsiniz veya organik solucan-yarasa gübresi kullanabilirsiniz.1 litrelik bir sıvı organik gübre size ortalama 100 litrelik ve gübreli su çözeltisi hazırlamanızı sağlar.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Saksılık Aromarik Yeşi Geniş Yapraklı Fesleğen Fidesi (5 adet ) Bu Teklif Kaçmaz Ücretsiz ve Hızlı Kargo ile Sertifikalı Yeşil Yapraklı Fesleğen Fidesi Satışı. JMUMPWY2 Saksılık Aromarik Yeşi Geniş Yapraklı Fesleğen Fidesi (5 adet )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.