700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Ilıman Bölgeler İçin Aşılı Yarı Bodur Kayısı Fidanı Paketi

* 655,71 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
655,71 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Çoğu yazlıkçı müşterimizden "Yazlığımda kayısı fidanı var ama meyve vermiyor" şeklinde şikayet alıyoruz.Her kayısı çeşidi her yerde olmaz.Sizlere yönelik 12 ay dikilebilen tüplü yarı bodur kayısı çeşitlerini hazırladık.Mayıs ayının 1 ve 2. haftasında olan ninfa kayısı,  mayıs ayının 4. haftasında sonra olan çağataybey kayısı , ve hemen arkasından hasada gelen aldeniz kayısı ve haziran ayının 2.-3. haftasında olan ziraat şekerparesi kayısı sizleri fazlasıyla tatmin edecektir.Fidanların tamamı yarı bodur tüplü aşılı kayısı fidanı olarak gönderilmektedir.Yarı bodur gönderilmesinin sebebi bir an önce meyve almanız içindir.Hasat tarihleri deniz seviyesinde 150-250 metre arasında olan yerler için geçerlidir.Hasat tarihleri rakıma göre değişir.Yüksek rakımlı olan bölgeler daha ilerleyen zamanlarda olacaktır.
 1 adet yarı bodur ninfa kayısı fidanı
1 adet yarı bodur çağataybey kayısı fidanı
1 adet yarı bodur aldeniz kayısı fidanı
1 adet yarı bodur ziraat şekerparesi kayısı fidanı
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ilıman Bölgeler İçin Aşılı Yarı Bodur Kayısı Fidanı Paketi ılıman iklimler için aşılı kayısı fidanı, ılıman iklimler için aşılı kayısı fidanı satışı, bodrum için kayısı fidanı, izmir için kayısı fidanı, kayısı fidanı satışı, sertifikalı kayısı fidanı satışı EGHMRYX2 Ilıman Bölgeler İçin Aşılı Yarı Bodur Kayısı Fidanı Paketi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.