700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Gübretaş Map Gübre Meyve Gözü Oluşturucu 12.61.0 (25 kg)

Kategori
* 1.399,90 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
1.399,90 TL
Gübretaş Map Gübre
Damlama, yağmurlama, mini spring gibi her türlü sulama sisteminde kullanılabilir. Uygulanacak miktar iklim, toprak ve ürün cinsi hava ısısı, verim durumu, sulama sistemi farklılığı gibi nedenlerle değişebilir. Çiçeklenme ve kök gelişimi döneminde bitkilerin fosfor ihtiyacını karşılamak için kullanılır. MAP suda tamamen eriyen, fosfat kaynağı gübreler arasında en yüksek oranda fosfat içeren gübredir. 
 
Gübresindeki azotun tamamı amonyak azotu olduğundan, bu elementin bitkilere kontrollü olarak ulaşması sağlanır. Içeriğinde klor, sodyum ve ağır metaller gibi bitkilere zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmadığından, tüm ürünlerde güvenli bir şekilde kullanılabilir. MAP kullanımı sayesinde damla sulamada kullanılan gübreli suyun pH 4,5 civarında tutulmasıyla verilen tüm ana ve iz elementlerin bitkilerce daha kolay alınması sağlanır. Her türlü eriyebilen gübre ile rahatça karıştırılabilir. Kalsiyumlu bileşiklerle karıştırılmaması gerekmektedir.

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Damlama sulama 1 ton suya 3 kg/dekar
Yağmurlama sulama 1 ton suya 3.5 kg/dekar
Yaprak uygulaması 100 litre suya 500 gr/dekar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gübretaş Map Gübre Meyve Gözü Oluşturucu 12.61.0 (25 kg) Gübretaş Map Gübre Meyve Gözü Oluşturucu satışı güncel fiyatları map satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. FGMQRWX3 Gübretaş Map Gübre Meyve Gözü Oluşturucu 12.61.0 (25 kg)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.