700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Feijoa(Kaymak Ağacı) Tohumu 5 adet

* 29,80 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
29,80 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

Feijoa

Anavatanı Güney Amerikadır. Brezilya, Paraguay, Uruguay ve Kuzey Arjantinde doğal olarak yetişir. Meyvesi çok tatlı ve aromatik bir tada sahiptir. Feijoa bitkisi ılıman iklim bitkisi olsada -16 dereceye kadar dayanıklıdır. İklim istekleri yönünden Feijoaya en yakın bitki zeytindir. Zeytin yetişen her yerde bitki rahatlıkla yetişir. Toprak isteği yönünden fazla seçici değildir.Ağaççıklar 3-4 m boylanır. Toprak yüzeyinden itibaren dallanma eğilimindedir.Çiçekleri bu bitkinin en dikkat çekiçi organıdır. Çok güzel ve büyük çiçekleri vardır. 3 yaşından itibaren çiçek açmaya ve meyve vermeye başlarlar.Üretimi tohumdan ve yapraklı çeliklerinin köklendirilmesinden yapılır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Feijoa(Kaymak Ağacı) Tohumu 5 adet Feijoa(Kaymak Ağacı) Tohumu , tohum satışı, tropikal meyve fidanı tohumları, tohum satışı, tohum çeşitleri TTT724 Feijoa(Kaymak Ağacı) Tohumu 5 adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.