700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Eflatun Renkli Flower Record Çiğdem Soğanı

* 21,02 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
21,02 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Çiğdem
Bahçelerinize,evlerinizde fark oluşturmak istiyorsanız çiğdem soğanları tam sizlere göre.Saksı içerisinde veya dış mekanda rahatlıkla yetiştiriciliğini yapabilirsiniz.

Çiğdem Soğanı Dikim Zamanı:Ekim-Mart Ayları Arası

Çiğdem Soğanı Dikim Derinliği:Soğanın sivri ucu yukarı bakacak şekilde, soğan çapının 2 katı derinliğe dikilebilir.Örneğin soğan çapı 2 cm ise dikim derinliği 4 cm olabilir.Dikimden sonra üstü kapatılmalı ve hemen sulama yapılmalıdır.

Çiğdem Soğanı Dikim Mesafesi:2-5 cm arasında olabilir.

Çiğdem Soğanı Dikim Yerleri:Genellikle bahçenin herhangi bir yerine (güneşli, gölgeli, yarı gölgeli alanlar, bordürler, teraslar, çitlerin etrafı veya ağaç altlarına vb…) dikilebilirler. Boyları kısa olanları önlerinde görüntülerini kapatacak herhangi bir engel olmaksızın, uzun boylu soğanları ise duvar önlerine veya bordürlerin arka kısmına gelecek şekilde dikilmeleri önerilir.Saksı içerisinde ev içerisinde, balkonda terasta yetiştirebilirsiniz.

Çiğdem Soğanı Gübrelemesi ve Sulaması :Çiçek döneminde fosfor ağırlıklı, diğer dönemlerde ise dengeli gübre kullanılarak gübreleme yapabilir.Gübreleme yaptıktan sonra mutlaka sulama yapınız.İç mekan içerisinde ise toprağı nemli tutacak şekilde sulama yapınız.Kışın soğan dış mekanda ise toprak kuru ise sulama yapabilirsiniz.Çiçek döneminde su ihtiyacı fazla olacağından,sulama sıklığı daha fazla olacaktır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eflatun Renkli Flower Record Çiğdem Soğanı Eflatun Renkli Remembrance Çiğdem Soğanı satışı güncel fiyatları çiğdem soğanı satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. 2020-A-44 Eflatun Renkli Flower Record Çiğdem Soğanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.