700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Dumosus Schneekissen Aster Saraypatı Çiçeği Kök Soğanı

* 6,08 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
6,08 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Aster Saraypatı Kök Soğanı

Latince adı aster olan ve ülkemizde de adı saraypatı olan bu çiçekler ömürlüktür.Saksıda yetiştiriciliği mükemmeldir.Bakımız oldukça kolay olup 20 cm lik bir saksıda 1-2 kök aster soğanı dikmeniz yeterli olacaktır.

Aster Saraypatı Soğanı Nasıl Dikilmedir?

Metrekareye 4-6 adet olacak şekilde aster soğanını dikebilirsiniz.Saçak kökleri aşağı bakacak şekilde hava almayacak şekilde dikimini yapınız.Dikim arası 40-50 cm arasında olmalıdır.Dikim sonrasında mutlaka sulama yapınız.

Aster Saraypatı Soğanı Gübrelemesi Nasıl Olmalıdır?

Aster saraypatı soğanlarını , çiçek açmaya başladıktan sonra fosfor ve potasyum ağırlıklı gübreler kullanarak yapabilirsiniz.Gübrelemenizi yaptıktan sonra muhakkak sulamanızı yapınız.

Aster Saraypatı Soğanları Nerelere Dikilebilir?

Asterleri saksı içerisinde, bordürlere, açık alanda toplu öbek oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dumosus Schneekissen Aster Saraypatı Çiçeği Kök Soğanı Dumosus Schneekissen Aster Saraypatı Çiçeği Kök Soğanı Satışı Hızlı Gönderim Online Ödeme İmkanı ile E-fidancim.com'da. 2014-C5-1 Dumosus Schneekissen Aster Saraypatı Çiçeği Kök Soğanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.