700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Doğal Strawberry Tree Tohumu (5 tohum)

* 21,63 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
21,63 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

Straberry Tree(Çilek Ağacı)

Meyveleri yenen bir türdür. Herdem yeşil, 4 m'ye kadar boylanabilen bir çalı, bazen de 7-8 m boyunda ufak bir ağaçtır. Koyu renkli, kırmızımsı kahverengi kabuk yaşlı gövdelerde çatlaklıdır. Genç sürgünler bezeli tüylüdür. Çok sıralı sarmal olarak dizilmiş yaprakları uzun eliptik yapıdadır. Boyları 5-10 cm kadar, uçları sivri, kenarları keskin dişlidir. Üst yüzü parlak, yeşil, her iki yüzü de tüysüzdür. Eylül-aralık aylarında açan çan şeklindeki beyaz-açık pembe renkli çiçekler bileşik salkım halindedir. 1-2 cm çapında, küre biçimindeki yüzeyi pürtüklü meyveler, sonbaharda olgunlaşınca güzel kırmızı bir renk alır. Olgun meyveleri yenir.Meyve Verme 3 yaşından itibaren olmaktadır.Türkiye'de Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz de yetişir.Türkiyedeki kocayemiş olarakta adlandırılır.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğal Strawberry Tree Tohumu (5 tohum) kocayemiş tohumu, strawberry tree tohumu, kocayemiş tohumu satışı, tohum çeşitleri, tohum çimlendirme, tohumu çeşitleri TTTTBBN240 Doğal Strawberry Tree Tohumu (5 tohum)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.