700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Custom Ag Voyager Renklerdirici Büyütücü Sıvı Potasyum Gübresi

Garanti Süresi
24 Ay
* 107,61 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
107,61 TL
Ürün Seçenekleri
Hacim
Custom Ag Voyager Sıvı Potasyum Gübre İçeriği
İçerik:W / W
K20: %27
pH :12,5
Yoğunluk:1,4 Kg / Lt
 
VOYAGER K'yı düzenli kullandığımızda ayrıca bir potasyumlu gübre kullanmamıza gerek kalmaz.

Uygulama Dozları ve Kullanımı:

Karışım yapmadan önce bir kapta deneyiniz. Bakırlı, klorlu ve şelatsız iz elementlerle karıştırmayınız. Eğer bitkiler aşırı stres altında ise uygulanmamalıdır.

VOYAGER K'nın 1 lt'si en az 10 lt su ile karıştırılarak uygulama yapılmalıdır. Kullanma dozları bitkinin ve toprağın yapısına göre ayarlanmalıdır.

SEBZELERDE (domates, biber, salatalık, patlıcan vb.), TARLA ÜRÜNLERİNDE, ÜZÜM VE MEYVE AĞAÇLARI ile diğer tüm bitkilerde dozaj genel olarak

YAPRAKTAN: 1000 m2 alana 400cc düşecek şekilde uygulanır.
TOPRAKTAN: 1000 m2 alana 800cc ile 1 lt düşecek şekilde uygulanmalıdır.

Damlama sistemlerinden uygulama yapılabileceği gibi bitkilere en az 7,5 cm mesafeden yan uygulama ile TOPRAĞA PÜSKÜRTEREK verilmesi de tavsiye edilmektedir.
Potasyum

Potasyum ürünün miktar ve kalitesine olumlu etki yapar. Hububat saplarının sertleşmesine yardımcı olarak fazla azot dolayısıyla yatmayı önler. Toprakta çok fazla miktarda fosfor bulunması halinde meydana gelecek olan erken olgunlaşmanın normal zamanda olmasını sağlar. Potasyum meyvenin dayanıklılığına yağ, nişasta ve şeker oranlarının artmasına etki yapar; renk, tat ve koku gibi özellikleri düzeltir.

Potasyum Eksikliği: Belirtileri çeşitli bitkilerde birbirinden oldukça farklı olur. örneğin; mısır bitkisinde yaprak tepesinden başlayan sararma yaprak kenarlarına doğru dağılır, kahverengimsi olan bu kısım kurur ve daha sonra bütün yaprak ölür. Yoncada, yaşlı yaprak kenarlarında beyaz noktalar görülür. Daha sonra bu kısımlar kurur ve kıvrılır. Genellikle potasyum eksikliği gösteren bitkinin yaşlı yapraklarının tepe ve kenarlarında kurumalar görülür.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Custom Ag Voyager Renklerdirici Büyütücü Sıvı Potasyum Gübresi Custom Ag Voyager Renklerdirici Büyütücü Sıvı Potasyum Gübresi satışı güncel fiyatları sıvı gübre satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. CDFJTU59 Custom Ag Voyager Renklerdirici  Büyütücü Sıvı Potasyum Gübresi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.