700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Çin Çan Çiçeği Tohumu

* 19,81 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
19,81 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Bir pakette +5 tohum bulunmaktadır.
Çan Çiçeği Tohumu Nasıl Çimlendirilir?
Çan Çiçeği  Tohumlarını çimlendirmeden önce bir müddet(1 gün) suda bekletiniz.Suda beklemeye aldığınız tohumları çıkarıp topraga bırakınız(saksıda yapıyorsanız saksıyı normal toprak seviyesinin yüzde 90 kadar elenmiş tercihen kırmızı toprakla doldurunuz ve toprağın üzerine bırakınız) .Daha sonra üzerine ince bir torf atınız ve nemlendiriniz.(Tohumları hareket ettirmeden bir miktar su veriniz).Nemlendirme işleminde sisleme yönteminide kullanabilirsiniz.Sislendirme için evde bulunan herhangi boş bir camsil temizleyicisini iyi bir şekilde temizleyerek veya hazır fısfıs kullanabilirsiniz.Daha sonra şeffaf bir strech film ile çekiniz böylece sera etkisi yaratarak çimlendirmeyi hızlandırın.Hergün nemini kontrol edin ve fısfısla nemlendirmeye devam edin.Bekleme süreniz tohuma çeşidine göre değişecektir.Bekleme boyunca nemlendirmeye devam ediniz.
Çin Çan Çiçeği
Bitki boyu: 60 cm - 1 metre
Çiçek boyu: 8-10 cm
Çiçek rengi: Kırmızı ,Turuncu ,Sarı ,Pembe, Beyaz ve tonları
Çiçeklenme dönemi : Dış Mekanda Mart ayından Ekim ayına kadar sürekli çiçeklidir.Kışın iç mekana alınırsa çiçeklenmeye devam eder.
En iyi gelişme: güneş gören ya da yarı gölgeli
Sulama: normal
Toprak: gübrelenmiş geçirgen bahçe toprağı
İşte hem dış mekanda hem de iç mekanda yetiştirilebilecek mükemmel bir çiçek.Kırmızı, portakal rengi , beyaz, sarı ve pembenin tüm tonlarını bu muhteşem özel karışımda görmeniz mümkün. Kimi zaman Çin Çanı Çiçeği kimi zaman da çiçekli akçaağaç olarak anılan çok yıllık bir bitkidir.Yaklaşık 8-10 cm boyunda büyük ve cezbedici çan şeklinde çiçeklenir.Kelebeklerin cazibesine hayır diyemediği bitkinin yaprak şekli akçaağaca benzer ancak 1 metreye kadar büyür.Salon bitkisi olarak müthiş çiçekleri nedeni ile sıkça kullanılan bitki hem dış mekanda hem de iç mekanda baştan aşağı çiçeklenir.Normal şartlar sağlandığında dış mekanda  mart–ekim ayları boyunca çiçeklenir.Kışın güneş alan bir pencere önünde iç mekana taşındığında çiçeklenmeye devam eder.Soğuk iklimlerde kışı içeride geçirmesi gerekir bu nedenle kışlarınız soğuk geçiyorsa ekimi saksıya yapmanızı öneririz.
Tohumdan yetiştirilmesi kolay bir bitkidir.Muhteşem görüntüsü ile emeğinizin hakkını verecektir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çin Çan Çiçeği Tohumu 1 Günde Adrese Teslim Ücretsiz Kargo Seçeneği ile Sertifikalı Çin Çan Çiçeği Tohumu Satışı. TTTS265 Çin Çan Çiçeği Tohumu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.