700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Chocolate Beauty Biber Fidesi 10 adet

Kategori
* 49,35 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
49,35 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Biber Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?
Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz biber  fidelerini  dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz  bahçenizin tavına gelmiş  ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve biber fidesi dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle  gıda takviyesi yapılması gerekir.


Biber fidelerinizin dikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Biber fidesinin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift  dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.

Biber fidelerini , fideler   arası 30-40cm  arasında, sıralar arası 45-75  cm olacak şekilde dikebilirsiniz
 



Biber  Fidelerini  Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Biber fidesi dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Chocolate Beauty Biber Fidesi 10 adet Bedava Kargo İmkanı ile Kapınıza Gelsin Üstelik Online Ödeme İmkanı ile Chocolate Beauty Biber Fidesi Satışı. BUHKPU23 Chocolate Beauty Biber Fidesi 10 adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.