700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Beauty of Cobham Lila Renkli Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı

* 7,23 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
7,23 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Monarda çiçeği veya Altınoğul Otu çiçeği olarak geçmektedir.Anavatanı Amerika olan Monarda çiçeği Temmuz Ağustos aylarında çiçek açmaktadır. Peyzaj çalışmalarında, saksıda, bordürlerde rahatlıkla kullanılmaktadır.Monarda Altınoğul Otu çiçeğinin boyu ise 50-60 cm dir.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanlarını Nereye Dikebilirim?

Genellikle bahçenin herhangi bir yerine (güneşli, gölgeli, yarı gölgeli alanlar, bordürler, teraslar, çitlerin etrafı veya ağaç altlarına vb…) dikilebilirler. Boyları kısa olanları önlerinde görüntülerini kapatacak herhangi bir engel olmaksızın, uzun boylu soğanları ise duvar önlerine veya bordürlerin arka kısmına gelecek şekilde dikilmeleri önerilir.Saksı içerisnde ev içerisinde, balkonda terasta yetiştirebilirsiniz.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Ne Zaman Dikilmelidir?

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarını Ocak ayları ile Mayıs ayları arasında dikebilirsiniz.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanları Nasıl Dikilmelidir?

Altınoğul Otu Monarda soğanlarınızın çukurlarını veya kanalını mümkünse 10-15 gün önceden açmanız ve dikime geçmeden önce sulamanız önerilir. Bahçenizde Altınoğul Otu Monarda çiçeği soğanlarını ekerken ilk yapmanız gereken çiçek soğanı çukurunu çapından biraz daha geniş olacak şekilde çukuru açmanızdır.Soğanlar arası mesafe 30-50 cm arasında dikim derinliği ise 4-6 cm arasında olmalıdır.Almış olduğunuz Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanları sivri uçları yukarı gelecek şekilde yerleştiriniz ve üzerine 10-15 cm toprakla kapatınız ve hemen sulamasını yapınız. Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarını çeşide göre yaz veya sonbahar mevsiminde olacaktır.

Ev İçerisinde ,Terasta Balkon Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Yetiştirebilir mi?

Ev içerisinde , balkonda, terasta saksı içerisinde Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanları yetiştirebilirsiniz.

Saksıya Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanını Nasıl Dikilmelidir?

Saksı içerisinde Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarını dikmeden önce saksınız için toprak karışımını yapmanızda fayda var.10 litrelik toprak harcının asgari %20 sini torf kullanabilirsiniz.Geriye kalanını ise bahçenizdeki toprakla karıştırabilirsiniz.Almış olduğunuz saksının tabanına 3-4 cm yükseklik çakıl taşları yerleştiriniz ve toprakla doldurunuz.Saksı yüksekliğine göre Örneğin saksınız 30 cm , 4 cm çakıl taşı koyalım yaklaşık 15 cm toprak doldurunuz, toprağı sulayınız ve Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarını birbirine değmeyecek şeklide 20-30 cm aralıklarda sivri uçları yukarı gelecek şeklide yerleştiriniz ve üstünü 5 cm toprakla kapatınız hemen ardından sulama işlemini yapınız. Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarının çeşide göre Temmuz Ağustos aylarında çiçek açacaktır.

Saksıda Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı Toprak Harcı Nasıl Olmalıdır?

Saksıda Altınoğul Otu Monarda Çiçeği yetiştiriciliği için toprak karışımın %20 sinde torf kullanmanız önerilir.Başlangıç için harçta çiftlik gübresinin kullanımı önerilmez fakat ilerleyen dönemler kullanabilirsiniz.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı Gübrelemesi Nasıl Olmalıdır?

Çiçek açma döneminde Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarında tam yanmış çiftlik gübrelerini verebilirsiniz.Ayrıca çiçek açma döneminde Npk(azot potasyum ve fosfor karışımlı gübreler) gübreleri uygularsanız çiçek açmalar daha hızlı ve sağlıklı olacaktır.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanları Nasıl Sulanmalıdır?

Soğan dikiminden hemen sonra mutlaka sulama yapmalısınız.Soğuk ve kuru havalarda mutlaka sulama yapınız.

Almış Olduğum Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanlarını Dikemezsem Nasıl Saklayabilirim?

Herhangi bir sebebten ötürü Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarını dikemezseniz Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanlarını buzdolabınızın meyve rafına güneş almayacak bir şekilde sararak yerleştiriniz.Mayıs sonuna kadar mutlaka dikim yapmalısınız.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı Satışı Nasıl Yapılmaktadır?

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanı sezonluk bir ürün olduğu için yılın belli dönemlerinde satışı yapılmaktadır.Ocak Mayıs ayları arasında Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanı satışı yapılmaktadır.

Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı Gönderimleri Nasıl Yapılmaktadır?

Satın almış olduğunuz Altınoğul Otu Monarda Çiçeği soğanları anlaşmalı kargo şirketleri ile gönderilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Beauty of Cobham Lila Renkli Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı Beauty of Cobham Lila Renkli Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı Satışı Hızlı Gönderim Uygun Fiyat 2014-B4-5 Beauty of Cobham Lila Renkli Altınoğul Otu Monarda Çiçeği Soğanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.