700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Aşılı Açık Kök Yediveren Pembe Renkli Angele Gül Fidanı

Kategori
* 26,00 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
26,00 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Yediveren Pembe Renkli Angele Gül
 
Angela gülü; pembe renkli yediveren çalı güllerindendir. 100 cm boyunda ve 80 cm genişliğinde sarkarak gelişen çalı formu vardır. Yanyana yapılacak dikimlerde 80 cm ara ile dikilmesi uygunken toplu dikimlerde 1 m2'ye 3 adet dikilmesi uygundur. Çiçeğinin çapı 4 cm'dir.Peyzaj gülleri kategorisinde olduğu için toplu uygulamarda etkili bir renk öbeği yaratmakta idealdir.

Uzun boya sahip bir gül olduğu için duvar kenarlarında, çit olarak, bahçelerinizin arasını ayırmak için ideal bir güldür. Büyük dikenli bir gül olduğu için yan yana yapılan dikimlerde arasından kedi köpek benzeri herhangi bir canlının geçmesine imkan yoktur.Türkiyedeki iklim bölgelerine göre 7-10 ay arasında üzerinde sürekli çiçek bulundurur.

Bakımı kolaydır. Diğer güllerin aksine tomurcuk bırakmadığı için kendi kendini budayan akıllı güllerdendir. Sadece bahara girerken yılda bir kez budama yapılması yeterlidir.Şehrinizdeki park ve bahçelerde, orta refüjlerde, cadde ve sokaklarda, belediyenizin kullanmış olduğu peyzaj güllerindendir. Bu tarzda uzun süre çok çiçek açan güllerde genelde koku olmadığı gibi Angela'nın da kokusu yoktur.
 
Satışta Olan Gül Fidanları Yediveren midir?

Satışta olan gül fidanı çeşitleri; yediveren gül fidanlarıdır.

Aşılı Yediveren Gül Ne Demektir?

Yediveren gül ;Mart ayından Kasım ayının ilk haftasına kadar çiçek açmasını devam ettiren aşılı gül fidanı demektir.

Açık Kök Aşılı Gül Fidanı Ne Demektir?

Açık Kök gül fidanı,kökleri torba içerisinde olmayan arazi üzerinde yetiştirilen ve yılın belli dönemlerinde dikilebilen gül fidanı demektir. 

Açık Kök Aşılı Yediveren Gül Fidanı Nasıl Dikilir?

Gelen gül fidanı açık kök formda olacaktır.Öncelikle gül fidanı çukurunu en, boy, yükseklik olarak 30-40 cm olarak açınız.Dikim yapacak olduğunuz zaman gelen aşılı gül fidanlarını içerisinde bol su olan bir kova içerisine koyunuz.Dikecek olduğunuz aşılı gül fidanını kovadan çıkartarak  dik bir şekilde gül fidanını çukura yerleştiriniz.Fidan çukurunuz yarısını toprakla kapattıktan sonra 5 litre can suyu veriniz ve toprağın suyu emmesini bekleyiniz daha sonra, kalan kısmını toprakla kapattıktan sonra 5 litre olacak şekilde 2.can suyunu veriniz.Fidanın yanına destek çubuğu çakınız ve fidanı ,destek çubuğuna sekiz rakamı olacak şekilde iple bağlayınız.Aynı işlemleri saksıda içinde uygulayabilirsiniz.

Açık Kök Aşılı Gül Fidanları Ne Zaman Dikilebilmektedir?


Açık Kök Aşılı gül fidanları 11. ayın ilk haftasından Nisan Ayının İlk Haftasına kadar dikebilirsiniz.

Metrekareye Kaç Aşılı Gül Fidan Dikimi Yapılmaktadır?


Metrekareye ortalama 5-8 adet arasında klasik gül fidanı dikimi yapabilirsiniz.Baston gül fidanlarını ise fidanlar arası 2-3 metre olacak şekilde dikebilirsiniz.Peyzaj(meyland) güllerini metrekareye 3 adet olacak şekilde dikebilir, çalı güllerini metrekareye 4-5 adet olacak şekilde dikebilir, sarmaşık gül fidanlarında ise fidanlar arası i 2-4 metre olacak şekilde yapabilirsiniz.

Aşılı Gül Fidanı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Size gelen gül fidanlarının ilaçlamaları ve diğer bakımları yapıştır.Yapmanız gereken düzenli bir şekilde sulamaktadır.Ev içerisinde veya balkonda yetiştiriyorsanız güneş alan bölgeleri seçmenizde bitkinin gelişimi açısından her zaman daha iyi olacaktır.Bitki üzerinde siyah leke, pas , böcek gördüğünüzde mutlaka ilaçlama yapmanız gerekmektedir.

Gül Fidanında Saksı Değişimleri Ne Zaman Olmalıdır?

Gül fidanında aksı değişimleri Ağustos ayında veya Kışın yapabilirsiniz.

Satışta Olan Aşılı Gül Fidanlarının Yaşı Nedir?


Satışta olan gül fidanlarının yaşı 1 veya 2 dir.

Satışı Yapılan Gül Fidanları Nasıl Üretilmektedir?

Satışı yapılan gül fidanları aşı veya çelikleme yöntemiyle üretilmektedir.

Gül Fidanları Ne Zaman Çiçek Vermeye Başlamaktadır?


Gül fidanları çeşide ve bölgeye göre mart ayın 2. haftasından itibaren çiçek açmaya başlarlar.

Gül Fidanları En Son Hangi Aya Kadar Çiçek Vermektir?

Yediveren aşılı gül fidanları bölgelere ve çeşitlere göre Kasım ayının ilk haftasına kadar çiçek açmaya devam ederler.

Gül Fidanı Nasıl Budanmalıdır?


Gül fidanında budamayı kışın yapabilirsiniz.Gül fidanlarında budama yaşına göre değişmekte olup ilk yıl 2-3 göz yukarısından, 2.yıl 4-6 göz yukarısından , 3. Yıl 7-8 göz yukarısında budama yapabilirsiniz.Güller budandıkça formu artan bitkilerdir.

Gül Fidanlarında Hastalık ve Zararlılara Karşı İlaçlama Nasıl Yapılmaktır?

Gül fidanlarında genel hobicilerin en çok karşılaştığı hastalıklarbaşında mantari hastalık grubundan olan siyah leke, siyah küf , külleme gelmekte olup herhangi bir fungusit ilacı kullanmanız soruna çare olacaktır.Bazı durumlarda bitki üzerinde yaprak bitleri olmaktadır.Bu durumda ise bir böcek ilacı kullanabilirsiniz.

Satışı Yapılan Gül Fidanı Çeşitleri Nelerdir?

Satışına yapılan yediveren kokulu gül fidanı çeşitleri, baston gül fidanı çeşitleri, bodur gül fidanı çeşitleri, sarmaşık gül fidanı çeşitleri , meyland gül fidanı, balkon güllleri, çalı gülleri, çeşitleridir.

Gül Fidanları Kaç Bölümde Üretilmektedir?

Gül fidanları çalı gülleri, baston güller, klasik güller, meyland güller,bodur güller, sarmaşık gül gibi kategorilerde üretilmektedir.

Gül Fidanlarında Sulama Sıklığı Nasıl Olmalıdır?


Gül fidanları susuzluğa hassas bitkiler değildir fakat sulamanız ne kadar iyi olursa çiçek açmasıda daha güzel olacaktır.Sulama sıklığınız havanın durumuna ve fidanın bulunduğu yere göre 5-10 gün arasında olabilir.

Açık Kök Aşılı  Gül Fidanlarını Dikerken Nasıl Korumalıyım-Hava Şartları Sebebiyle Dikim yapamazsam Fidanları Nasıl Korurum?

Açık Kök Aşılı gül fidanlarını hava muhalefeti veya herhangi bir sebebten dolayı dikemiyorsanız ;fidanları mümkünse bir hendek açınız ve kökleri hava almayacak şekilde gömünüz ve sulayınız.Dikim zamanında çıkartabilirsiniz

Açık Kök Aşılı Yediveren Gül Fidanları Kargo ile Gönderilirken Nasıl Ambalajlanıp Gönderilmektedir?

Aşılı Gül fidanları sadece fidan göndermek için tasarlanan özel tasarım karton kutularda gönderilmektedir. Ürünlerle beraber ürün dikim klavuzları gönderilmektedir.

Ev İçerisinde , Balkonda, Terasta Saksıda Gül Fidanı-Ağacı Yetiştirebilirmiyim?

Ev İçerisinde , Balkonda, Terasta Saksıda gül fidanı yetiştirebilirsiniz.Yeterki güneş alan bir yer olsun.Hatta masanızda dahi yetiştirebilirsiniz fakat bodur gül olması kaydıyla.Saksıda Yetiştirmek için kullanacak olduğunuz saksı asgari ,9 litrelik bir saksı olmalıdır.Saksıda içerisinde kullanacak olduğunuz maddenin %60-%80 arası toprak geriye kalanı ise torf olmalıdır.Bodur güllerde daha küçük hacimli saksılar kullanabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aşılı Açık Kök Yediveren Pembe Renkli Angele Gül Fidanı Hızlı gönderim ücretsiz kargo seçeneği ile angele yediveren aşılı gül fidanı satışı E-fidancim.com'da. GLEK101 Aşılı Açık Kök Yediveren Pembe Renkli Angele Gül Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.